Milan'da Ibrahimovic fırtınası! 9-0'lık maçta ağları sarstı - Son Dakika
Spor

Milan'da Ibrahimovic fırtınası! 9-0'lık maçta ağları sarstı

Dünyaca ünlü yıldız golcü Zlatan Ibrahimovic, Milan formasıyla çıktığı ilk maçta ağları sarstı. Milan'ın Rhodense'yi 9-0 yendiği maçta Zlatan 1 gol atarken, milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu da gol atma başarısı gösterdi.

04.01.2020 15:20  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 yıl sonra Milan'a dönen Zlatan Ibrahimovic, ilk maçına Rhodense ile oynanan hazırlık karşılaşmasında çıktı. İsveçli yıldızın ilk 11 çıktığı maçta Milan, Rhodense'yi 9-0 mağlup ederek gövde gösterisi yaptı. Milan'ın gollerini Calabria (2), Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimovic, Paqueta, Piatek (2), Leao, Castillejo kaydetti.

İMZADAN SAATLER SONRA SAHAYA ÇIKTI

Ibrahimovic, imzanın ardından saatler sonra çıktığı maçta gol atarak kalitesini bir kez daha göstermiş oldu. Tecrübeli forvetin, Sampdoria ile oynanacak lig maçında da süre alması bekleniyor.

Milan\'da Ibrahimovic fırtınası! 9-0\'lık maçta ağları sarstı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Milan'da Ibrahimovic fırtınası! 9-0'lık maçta ağları sarstı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Falsao: Eee ne var bunda, falcoada tuzlaya gol attı puahahaha 61 68 Yanıtla
  • Fener zortlatan: Oda galatasaray gibi bir marka 12 60 Yanıtla
  • Realist: Asker selamı bekleriz İbrahimoviç den.. 27 39 Yanıtla
  • ŞOTA: BU SENE O SENE BOŞ YAPMAYIN LA İSTANBUL OĞLANLARI.BU SENE TRABZON ...,....ŞAMPİYON. 5 44 Yanıtla Hahahahaha: Siz anca balik sezonunda sampiyon olursunuz oda hamsi olarak zuhahahaah 1 1 Gozanlı: Hadi yeğenim kumda oynayın üstünüz ıslanmasın 0 1 Rizeli: Şike ci ler. 0 1 Andsmero: Trabzon busene cokecek hakkini yediniz adamin beter olun 0 0
  • andsmero: ZATEN 11 KİŞİ ILE OYNANAN FUTBOLDA KALECIYI CIKSAN 10 KİŞİ 1 KİŞİ HARIC HERKEZ GOL ATMIŞ OLUYOR CINCONDA 6 YEMISTI 20 25 Yanıtla Tespit : Kaç yıldır hasretsiniz Avrupaya veya şampiyonluk vs anlat bebem 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement