Zokora Veda Etti - Son Dakika
Spor

Zokora Veda Etti

Zokora Veda Etti

Trabzonspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Didier Zokora, akşam saatlerinde yapılan antrenmana gelerek takım arkadaşları ile vedalaştı.

30.04.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'dan Zokora açıklaması

Kısa bir konuşma yapan ve tüm arkadaşlarıyla vedalaşan Zokora, teknik sorumlu Hami Mandıralı ile de bir süre sohbet etti. Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, Trabzon'u unutmaması için Zokora'ya bir kemençe hediye etti. Zokora daha sonra alkışlarla uğurlandı.

"Burak Yılmaz performansıyla büyük bir süpriz yaşattı"

Basın mensuplarıyla da vedalaşan Zokora, kendisi için zor bir günün geride kaldığını belirterek, "2 yıldır buradayım. Geldiğim sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiştik. Bu benim için çok keyifliydi. Buraya geldiğimde benim için en büyük sürpriz Burak Yılmaz gibi bir oyuncunun performansıydı. Performansıyla büyük bir sürpriz yaşattı bana. Buraya gelmeden önce onunla ilgili hiçbir bilgim yoktu ama buraya geldikten sonra çok başarılı bir performans sergiledi. Artık benim için ayrılık vakti geldi. Birçok yerde, bir çok şehirde, bir çok ülkede oynadım. Artık buradan da ayrılıyorum" diye konuştu.

" Türkiye'yi gerçekten çok seviyorum"

Bosingwa'dan kötü haber

Zokora, Trabzon'da çok iyi dostluklar kurduğunu da belirterek, "Türkiye'yi gerçekten çok seviyorum. Burası benim için çok kozmopolit bir ülkeydi. Trabzon kozmopolit bir şehirdi. Türkiye Ligi kariyerime çok şey kattı. Burada gerçekten çok iyi dostluklar edindim. Birçok insanla tanıştım. Burada dostluk çok önemli. Bu şehirde yaşarken dostlarınızın olması çok önemlidir. Artık Brezilya'ya odaklanmış durumdayım. Kendi ülkem adına Dünya Kupası'nda mücadele edeceğim" dedi.

5 futbolcu salonda çalıştı

Trabzonspor, hafta sonu Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi öğrencileri teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Sakatlıkları bulunan Onur, Yusuf, Bosingwa, Henrique ve Zeki Yavru takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından Trabzon'a dönen Fildişi Sahilli futbolcu Bamba ise takımla çalıştı. Bordo-mavililer antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Özer Hurmacı ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Zokora Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement