Zombi modu ne sunacak? - Son Dakika
Teknoloji

Zombi modu ne sunacak?

Zombi modu ne sunacak?

Oyunseverlerin vazgeçemediği Counter Strike ve Zombi modunu CS'nin önemli ismiyle konuştuk!

03.07.2013 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHIP Online olarak Counter Strike Online'ın Yayın Direktörü Kenny Chang ile konuşma fırsatı bulduk. İşte Chang'ın bizlerle ve oyun severlerle paylaştığı detaylar...

Counter Strike oyunu Türk kullanıcılar tarafından çok sevilen bir oyun, insanların oyuna tepkileri nasıl oldu?

Oyunla ilgili olarak hizmet vermeye yeni başladığımız için herhangi bir çıkarım yapamayız. Yine de Avrupa'da uzun yıllardır devam eden yayımcılık deneyimimizden biliyoruz ki Türkiye'de pek çok FPS tutkunu ve Counter-Strikte'ı destekleyen topluluk bulunuyor. Bu yüzden CSO için inanılmaz bir potansiyel olduğunu görüyoruz ve ileride kullanıcı sayılarında daha da artış bekliyoruz.

Oyunda Zombie modunu duyurdunuz. Bu modla ilgili olarak daha fazla detay alabilir miyiz? Nasıl oynanıyor?

Counter Strike'ın özgün versiyonunda özel bir mod olan zombi modu Counter Strike Online'da resmi bir mod olarak sunuluyor. Raund bazlı oyun stiliyle bir tür saklambaç oyunu olan CSO'da rastgele seçilerek zombiye dönüşen oyuncular diğer insanlara hastalık bulaştırmaya çalışıyor.

Bu modda raundlar üzerinde oynanıyor. Raund başladıktan 20 saniye sonra rastgele seçilen bazı oyuncular zombiye dönüşüyor. Zombilerin sağlık durumları ve sayıları ise raundda bulunan oyuncu sayısına bağlı olarak değişiyor. Zombiler, tüm insanlara hastalık bulaştırmak için pençe atmalılar. Yaralı insanlar da zombilere dönüşerek kalanlara hastalık bulaştırmalılar. Zombi ekibi tüm insanlara hastalık bulaştıktan sonra raundun galibi oluyor. Diğer taraftan insanlar da kazanmak için ya tüm zombileri öldürmeye çalışmalı ya da raund boyunca yara almadan hayatta kalmalılar.

Oyuncuların unutmaması gereken en önemli nokta ise zombilerin sadece yakın saldırılarda insanlara hastalık bulaştırabildikleri. Her ne kadar zombiler yüksek sağlık puanına, hareket kabiliyetine, hıza ve sıçrama yüksekliklerine sahip olsalar da pompalı tüfek, dürbünlü tüfek ve el bombalarından daha fazla zarar görüyorlar. Dahası Zombi modları için robot modu da gelecek hafta güncellenecek; böylelikle oyuncular ölüm kalım meselelerine girmeden önce alıştırma yapabilecek.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Zombi modu ne sunacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement