Zombiler Amerika'dan 1 Gün Sonra Türkiye'de! - Son Dakika
Güncel

Zombiler Amerika'dan 1 Gün Sonra Türkiye'de!

Zombiler Amerika\'dan 1 Gün Sonra Türkiye\'de!

Amerika yayınından sadece 1 gün sonra Türkiye'de yayınlanan The Walking Dead, 4. Sezonun yeni bölümü ile 10 Şubat'ta FX ekranlarında devam ediyor!

07.02.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gösterime girdiği tüm ülkelerde izlenme rekorları kırarak pay TV tarihinin en çok izlenen dizisi olmayı başaran The Walking Dead, 4.sezonun beklenen yeni bölümleriyle hayranlarını FX ekranı başına toplamaya hazırlanıyor. FX Türkiye, The Walking Dead'in 4. sezon bölümlerini Amerika yayınından sadece 1 gün sonra Türkiye'de yayına alarak dizinin hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor. "Sakın Arkana Bakma" sloganıyla 10 Şubat Pazartesi günü 20.30'da FX'te.

Yeni bölümler yeni hikayeler

Başrollerini Andrew Lincoln, Norman Reedus ve David Morrisey'in paylaştığı dizinin 4. sezon ilk yarısı Vali ve Hershel'in de içinde olduğu birçok kişinin ölümüne neden olan bir savaşla sona erdi. Hapishanedeki grup, silahlı çatışmanın yarattığı kaostan hayatları pahasına kaçarken bir çoğu da sevdiklerini geride bıraktı.

Son bölümün finalinin ardından Rick ve diğerleri, evleri, arkadaşları ve ailelerinin kaybının şokunu yaşamaya devam ediyor. Hapishanenin yıkılmasıyla birlikte hayatta kalanlar grubunun dağıldığını ve başka yönlere doğru gittiklerini görüyoruz. Parmaklıklar ve duvarların ardında zorlu görünen her şey, yeni tehlikeler, yeni düşmanlar ve kalp kırıcı seçimlerin sonucunda çok daha tehditkar bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bağlılıklar teste tabi olduğunda, bazıları sınavı geçerken, bazıları ise sınıfta kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zombiler Amerika'dan 1 Gün Sonra Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement