Zonguldak - Kazaya Karışan Sürücüyü Polise Vermek İstemediler - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Kazaya Karışan Sürücüyü Polise Vermek İstemediler

Zonguldak - Kazaya Karışan Sürücüyü Polise Vermek İstemediler

Kazaya karışan sürücüyü polise vermek istemedilerZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan cipin park halindeki kamyonete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

17.08.2016 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazaya karışan sürücüyü polise vermek istemediler

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan cipin park halindeki kamyonete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Polis, kamyonet sürücüsü Yakup E.'yi karakola götürmek istemesine karşı çıkan yakınlarıyla yaşadığı arbedede biber gazı kullandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Kavaklık Mahallesi Devrekyolu Caddesi'nde meydana geldi. Orhan Kömürcü yönetimindeki 67 LF 002 cip, kontrolden çıkara park halindeki Yakup E.'ye ait 67 TA 309 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, yaralanan cip sürücüsü Kömürcü, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yerine gelen Kömürcü'nün yakınları gözyaşı döktü. Kömürcü'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS BİBER GAZI SIKTI

Olay yerinde çevre güvenliği alan trafik polisleri ile bazı vatandaşlar arasında yolun trafiğe açılması konusunda tartışma yaşandı. Polis, Yakup E.'yi de karakola götürerek ifadesini almak istedi. Ancak yakınları Yakup E.'yi polise vermek istemeyince arbede çıktı. Polis, biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdiği 2 kişi ve kamyonet sürücüsünü gözaltına alarak karakola götürdü. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Kazaya Karışan Sürücüyü Polise Vermek İstemediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu
    22:27 Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu

    Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda bulunan Artuklu Kan Alma Birimine giderek kan bağışında bulundu. Polisler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan bağışında bulunarak, vatandaşları da duyarlı olmaya davet etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu
    22:11 İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu

    İzmir Torbalı'da bir anne kedi, yavrusunun kuyuya düşmesi üzerine miyavlayarak bina sakinlerinden yardım istedi. Kadınlar tarafından düzenlenen kurtarma operasyonunda yavru kedi kurtarıldı ve anne kedi olay yerinden bir an olsun ayrılmadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.


Advertisement