Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, istinat duvarına çarptı: 3 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, istinat duvarına çarptı: 3 ölü, 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil istinat duvarına çarptı. Kaza sonucu biri bebek 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

23.11.2020 18:43  Güncelleme: 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak- Ereğli kara yolu Kandilli beldesi sapağında 48 yaşındaki Yadigar Eroğlu idaresindeki 67 TR 454 plakalı otomobil, kavşağı geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Kazada, sürücü, otomobildeki 3 aylık Hilal ile Şerife ve Gamze Tekin yaralandı.

SÜRÜCÜ VE 3 AYLIK BEBEK YAŞAMINI YİTİRDİ

İtfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarılarak Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Eroğlu ile bebek Hilal Tekin hayatını kaybetti. Yaralıların ise hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Kazada yaralanan Şerife Tekin de hayatını kaybetti. Ölen bebeğin annesi Gamze Tekin'in ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, istinat duvarına çarptı: 3 ölü, 1 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, istinat duvarına çarptı: 3 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement