Zonsiad Başkan Kantarcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Zonsiad Başkan Kantarcı'yı Ziyaret Etti

Zonsiad Başkan Kantarcı\'yı Ziyaret Etti

Merkezi İstanbul’da olan Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONSİAD) Genel Başkan Yardımcısı ve ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı makamında ziyaret etti.

29.07.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da olan Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONSİAD) Genel Başkan Yardımcısı ve ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı makamında ziyaret etti.

ZONDEF Genel Başkan Yardımcısı ve ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı makamında ziyaret ederek Çaycuma ve Gurbetteki Zonguldaklılar hakkında mini istişarede bulundular. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Başkan Ece'ye ziyaret için teşekkür ederek,"Ziyaretten dolayı memnuniyetlerimi dile getiririm. Gurbette bulunan hemşehrilerimizin birlik beraberlik adına yapmış oldukları çalışmalar gerçekten taktire şayandır. Bu birlik ve beraberliği katkıda bulunan Ece'ye tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. Bizler Çaycuma Belediyesi olarak gurbette bulunan tüm hemşerilerimizin her zaman yanlarında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile gurbette bulunan tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan bayramını kutlar saygılarımı sunarım" diye konuştu. ZONDEF Genel Başkan yardımcısı ve ZONSİAD Başkanı Halil İbrahim Ece, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı Çaycuma ilçesinde hizmet yolunda güzel işlere imza atacağına olan inancın tam olduğunu ifade ederek, "Bizlerde STK olarak elimizden geldiğince Çaycuma ilçemiz için desteklerimizi vereceğiz.Yeni Başkanımız Kantarcı'ya başarılarının devamını dilerim" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonsiad Başkan Kantarcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement