Zor Ama İmkansız Değil - Son Dakika
Spor

Zor Ama İmkansız Değil

Zor Ama İmkansız Değil

Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında deplasmanda Juventus'la karşılaşıyor.

20.02.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun bir aranın ardından Avrupa Ligi'nde macera yeniden başlıyor. Kupada 2. Tur eşleşmelerinin heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Trabzonspor zorlu bir rakip karşısında tur vizesi almaya çalışacak. Bordo-mavililer Torino'da Juventus'un konuğu…

"Juventus güçlü ama..."

Lazio, Apollon Limassol ve Legia Varşova'nın olduğu gruptan 14 puanla Lazio'nun önünde lider çıkmayı başaran Trabzonspor, kendisi adına zor bir dönemde Avrupa Arena'sındaki mücadelesine dönüyor. Ligdeki kötü gidişatın ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'la yollarını ayıran bordo-mavili takım, belirsizliğin hakim olduğun bu dönemde kararını yardımcı antrenör Hami Mandıralı'dan yana kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı grupta lider Real Madrid'in ardından ikinci sırayı karlı bir öğleden sonrası sarı-kırmızılı takıma kaptıran Juventus ise farklı bir motivasyonla Avrupa mesaisine dönüyor. Serie A'da liderliğini sürdüren siyah-beyazlılar, bu sezon ev sahipliği yapacağı Avrupa Ligi finaline ulaşmak ve uzun süre sonra yeniden Avrupa'da varlığını hissettirmek istiyor.

"Trabzonspor'un önemli oyuncuları var"

Juventus Arena'da oynanacak ve Belarus Futbol Federasyonu'ndan Alexey Kulbakov yöneteceği karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Star TV ekranlara getirecek.

Rumen oyuncu Alexandru Bourceanu'nun da kadroda yer aldığı Trabzonspor, bu zorlu deplasmanda sakatlıkları nedeniyle Florent Malouda ve Souleymane Bamba'dan faydalanamayacakken, Juventus'ta defans oyuncusu Giorgio Chiellini ile golcü Mirko Vucinic forma giyemeyecek. İtalyan ekibinde ara transfer döneminde kadroya katılan Pablo Osvaldo ise Fabio Quagliarella'nın yerine listeye dahil oldu.

Bordo-mavili ekibin Juventus karşısına kalede Onur, defansta Mustafa, Aykut, Bosingwa, Kadir, orta sahada Zokora, Bourceanu, Colman, Yusuf, hücum hattında ise Olcan ile Emre'den kurulu bir kadro ile çıkması bekleniyor. İtalyan devinin olası kadrosu ise Buffon, Ogbonna, Bonucci, Caceres, Pogba, Vidal, Lichtsteiner, Asamoah, Pirlo, Osvaldo, Tevez…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Zor Ama İmkansız Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement