Zor Günlerimde Müzikle Ayakta Kaldım" - Son Dakika
Güncel

Zor Günlerimde Müzikle Ayakta Kaldım"

Zor Günlerimde Müzikle Ayakta Kaldım"

Üç yıl aradan sonra Muğla'nın Bodrum İlçesinde sahne alan Deniz Seki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

19.08.2017 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç yıl aradan sonra Muğla'nın Bodrum İlçesinde sahne alan Deniz Seki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı kötü günlerin artık geride kaldığını ifade etti. Ünlü sanatçı Deniz Seki Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Konserde dünden bugüne hit olmuş şarkıları dışında sahnede söylemekten hoşlandığı şarkılardan da oluşan bir repertuarla sevenlerinin karşısına çıkan Seki, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Gülşah Saraçoğlu imzalı sahne kıyafetleri ile de göz kamaştırdı.

MÜZİKLE AYAKTA KALDIM

Sahne Öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen ve kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar veren Deniz Seki uzun bir aradan sonra Bodrum'da konser verdiğini ve Antik tiyatroda ilk konseri olduğunu söyleyerek "Kavuşma konserleri turnemizin Bodrum ayağındayız. Çok heyecanlı ve çok mutluyum. Şarkı söylemeyi çok özlemişim." İfadelerini kullandı. Müzik insanı olduğuna ve zor günlerinde müzikle ayakta kaldığına dikkat çeken başarılı sanatçı, nitekim kötü günlerin geride kaldığını dile getirdi".

Deniz Seki'ye Anlamlı Sürpriz

Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Ender- Benan Saraç başta olmak üzere bir çok ünlü sima bulunan Deniz Seki'ye ise en büyük sürprizi Pınar Altuğ'un kızı Su Atacan yaptı. Kendi elleri ile ördüğü bilekliği sahne öncesinde Deniz Seki'ye armağan eden Su, hayatında ilk kez izleyeceği konser performansı öncesinde bu konuda ki maharetini gözler önüne sererken, ünlü sanatçı da kendisine hediye edilen ve şans getireceğine inandığı bilekliği sahne boyunca kolunda taşıdı.

Yeni klibini ilk kez görücüye çıkardı

Bodrum Antik Tiyatroyu dolduran hayranlarının karşısına Nihat Odabaşı ile çektikleri klip ile çıkan ve çektikleri klibi ilk kez Antik Tiyatro'da kendisini dinlemeye gelen hayranlarına izleten Deniz Seki, "uğur getirir inşallah" dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Sahnede kendisini dinlemeye gelen konuklarını tek tek anons eden başarılı sanatçı, Pınar Altuğ'u anons ederken "yıllanmış arkadaşım" ifadesini kullandı. Bir ara gözleri dolu dolu olan Deniz Seki, kardeşinin kayınpederi Naci Muslu'yu ise "benim babam olur kendisi, bizim babamız olmadığı için yıllardır bize babalık yapmıştır" sözleri ile izleyicilere tanıttı. Teşekkür konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşanmasına sebep olan Seki, bir ara ağlamamak için kendisini zor tuttu. Son derece duygusal olduğu gözlerden kaçmayan Deniz Seki, performansı ve enerjisi ile şarkı araları ve sahne sonunda seyirciler tarafından uzun uzun alkışlandı.

(Eren Ayhan/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zor Günlerimde Müzikle Ayakta Kaldım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Ticaret ve Perakende Satış Hacmi Arttı
    10:27 Türkiye'de Ticaret ve Perakende Satış Hacmi Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ticaret satış hacmi yıllık yüzde 11,3, perakende satış hacmi yıllık yüzde 25,1 arttı. Şubat ayında ise ticaret satış hacmi yüzde 2,3 artış gösterdi. Motorlu kara taşıtlarının ve motosikletlerin satış hacmi de artış gösterdi.

  • Park halindeki 2 araca çarpan sürücü otomobilini bırakarak kayıplara karıştı
    10:27 Park halindeki 2 araca çarpan sürücü otomobilini bırakarak kayıplara karıştı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki 2 araca çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

  • Ticaret ve Perakende Satış Hacmi Arttı
    10:27 Ticaret ve Perakende Satış Hacmi Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, ticaret satış hacmi yıllık olarak %11,3, perakende satış hacmi ise %25,1 artış gösterdi. Ayrıca, ticaret satış hacmi aylık olarak %2,3, perakende satış hacmi ise %3,5 arttı.

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    10:26 Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bahar Bayramı etkinliğine destek sözü verdi
    10:26 Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bahar Bayramı etkinliğine destek sözü verdi

    Azerbaycan Kadınları Kültür Merkezi Derneği ve İzmir Kent Konseyi'nin düzenlediği Bahar Bayramı etkinliğine katılan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Belediye olarak proje ve çalışmalarda her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.

  • Bursa'da 100 Yıllık Berber Dükkanı 68 Yaşındaki Nihat Aşır Tarafından Devralındı
    10:25 Bursa'da 100 Yıllık Berber Dükkanı 68 Yaşındaki Nihat Aşır Tarafından Devralındı

    Bursa'da yaşayan 68 yaşındaki Nihat Aşır, kalfa olarak girdiği berber dükkanında ustasının vefatı üzerine 100 yıllık dükkanı devraldı. 46 yıldır bir asıra dayanan dükkanda berberlik yapan Aşır, sağlık durumları el verdiği müddetçe mesleğini yaşatacağını söyledi. Dükkanın tarihi dokusu korunurken, çağın gerektirdiği teknolojiye de ayak uyduruldu.

  • Germencik'te metruk binada yangın çıktı
    10:25 Germencik'te metruk binada yangın çıktı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde bulunan metruk bir binada çıkan yangın sonrasında Belediye Başkanı Burak Zencirci, mahalleye geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Antalya'da Karı Koca Ormanlık Alanda Ölü Bulundu
    10:24 Antalya'da Karı Koca Ormanlık Alanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor. Serik ilçesi Alacami Mahallesi'nde yaşanan olayda, Fatih Yılmaz ile eşi Nursel Yılmaz'ın cansız bedenleri bulundu. Çiftin uzun zamandır anlaşmazlık yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu belirtilirken, polis olayın intihar olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.


Advertisement