Zorlu'da Dünya Gülümseme Günü Kahkahalarla Kutlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Zorlu'da Dünya Gülümseme Günü Kahkahalarla Kutlandı

Zorlu\'da Dünya Gülümseme Günü Kahkahalarla Kutlandı

Zorlu Center'ın Açıkhava etkinlikleri kapsamında, önceki akşam tiyatro severler eğlence ve kahkaha dolu bir akşam geçirdiler.

06.10.2018 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Gülümseme Günü'nde Zorlu Center Meydan Katı Park alanında, kadrosunda Çağlar İçer, Can Salih Yarangümelioğlu, Mert Potur, Paylun Boyacı, Sena Miskioğlu ve Can Sücüllü gibi ünlü oyuncuların yer aldığı "Yerli Yersiz" oyunu sahnelendi. "Bugüne özel olarak yanınızdaki insanlara gülümser misiniz?" diyerek gösterilerine başlayan ekip, akşam boyunca eğlenceli oyunlarla kendilerini izlemeye gelenleri eğlendirdi. Zaman zaman sahneye seyircileri de davet eden oyuncular doğaçlama canlandırdıkları skeçlerle Zorlu Center misafirlerini kahkahalara boğdu.

Başarılı ekibin arkasından, alkışlar eşliğinde son dönemlerin çok konuşulan komedi oyuncularından Cem İşçiler geldi. Toplu taşıma araçlarında yaşadığı komik anıları seyircilerle eğlenceli bir dille paylaşan İşçiler, Zorlu misafirlerine kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Oyun sonunda sözlerini kendi yazdığı 'Cevizlibağ' isimli şarkısıyla sevenlerine veda eden başarılı stand-up'çı kendisinin hemen ardından sahneyi Cihan Talay'a devretti.

Evlilik ve sevgililik ile ilgili komik anılarını seyircilerle paylaşan Talay, karısına yaptığı evlenme teklifiyle izleyicileri gülmekten kırıp geçirdi. Eğlenceli ve yaratıcılık dolu gösterilerine seyircileri de dahil eden Cihan Talay,izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Zorlu'da Dünya Gülümseme Günü Kahkahalarla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement