Zorlu Enerji'den Kars Arpaçaylı Çocuklara Karne Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Zorlu Enerji'den Kars Arpaçaylı Çocuklara Karne Hediyesi

Zorlu Enerji\'den Kars Arpaçaylı Çocuklara Karne Hediyesi

Türkiye’nin önde gelen enerji üreticilerinden Zorlu Enerji Grubu, enerjisini köy okulları ile buluşturmaya devam ediyor.

27.01.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen enerji üreticilerinden Zorlu Enerji Grubu, enerjisini köy okulları ile buluşturmaya devam ediyor.

Zorlu Enerji Grubu çalışanlarından oluşan bir grup gönüllü, "Enerjimiz Köy Okulları İçin" projesi kapsamında, Kars Arpaçay'daki 4 köy okulunu ziyaret ederek, 151 öğrenciye kışlık giysi hediye etti. Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri'nin ziyaretlerine, Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya ve Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem de katıldı.

Toplumsal hayata değer katan ve topluma sürdürülebilir hizmet sunma stratejisi ile hareket eden Zorlu Enerji Grubu, işletme ve yatırım bölgelerinde uyguladığı sosyal sorumluluk ve toplumsal destek projelerine devam ediyor. Grup sürdürülebilir kalkınma bakış açısıyla, 2011 yılında başlattığı "Enerjimiz Köy Okulları İçin" projesini bu sene de sürdürüyor.

Proje kapsamında, Zorlu Enerji tarafından işletilen Çıldır Hidroelektrik Santrali'nin bulunduğu Kars'ın Arpaçay ilçesindeki Carcı, Taşbaşı, Melikköy ve Kardeştepe'deki köy okullarını ziyaret eden Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri, 151 öğrenciye karne sevinci yaşattı.

Zorlu Enerji Grubu'nun kurumsal iletişim, satın alma ve bilişim departmanlarındaki çalışanlarının yanı sıra; Çıldır Hidroelektrik Santrali çalışanlarının da aralarında bulunduğu gönüllü grup, öğrencilere kaban, bot, çorap, atkı, eldiven ve bere hediye etti. Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya ve Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem'de Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri'ne ziyaretlerinde eşlik etti.

Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri, "Enerjimiz Köy Okulları İçin" projesi kapsamında 2011 yılından bu yana; Erzurum, Erzincan, Tunceli, Tokat, Rize ve Şırnak'taki köy okullarını da ziyaret ederek yaklaşık 900 öğrenciyle bir araya geldi.

Zorlu Enerji Grubu Hakkında:

Zorlu Enerji Grubu; elektrik üretimi ve satışı, doğal gaz ticareti ve dağıtımı, enerji santrallerinin projelendirme aşamasını da kapsayan "anahtar teslim" inşası, enerji santrallerinin uzun süreli bakım-işletim hizmetlerinin sunulması gibi geniş yelpazede katma değeri yüksek hizmet çeşitliliği sunmaktadır. 5 doğal gaz santrali, 7 hidroelektrik santrali, 2 jeotermal santrali, 2 rüzgar santralinden oluşan üretim portföyüyle toplam 877 MW'lık kurulu gücü olan Zorlu Enerji Grubu, sektörünün öncü kurumlarındandır. Grup, Trakya ve Gaziantep bölgelerinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerini de yürütmektedir. Elektrik satışı alanında da faaliyetleri bulunan Zorlu Enerji Grubu, bünyesindeki Zorlu Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret A.Ş. ile Zorlu Enerji, Zorlu Doğal ve Rotor şirketleri aracılığıyla üretilen elektrik enerjisinin satışını sağlamak ve elektrik ticareti faaliyetlerini yürütmektedir. Şirket, serbest tüketici kapsamında yer alan kişi ve kurumlara doğrudan elektrik satışı yapmaktadır. Türkiye dışında Asya ve Orta Doğu'da enerji talebinin hızla arttığı pazarlarda bölgesel güç olmak yolunda faaliyetlerini sürdürmektedir. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zorlu Enerji'den Kars Arpaçaylı Çocuklara Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement