Zorlu PSM, Nisan Ayında Dört Önemli İsmi Ağırlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Zorlu PSM, Nisan Ayında Dört Önemli İsmi Ağırlıyor

Zorlu PSM, Nisan Ayında Dört Önemli İsmi Ağırlıyor

Zorlu PSM Vestel Gururla Yerli serisinde Nisan ayında Karsu, Kalben, Fatih Erkoç ve Volkan Konak'ı ağırlıyor

06.03.2017 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 'Vestel Gururla Yerli Konserleri' kapsamında, Atlantis Yapım işbirliğiyle, Nisan ayında yerli müzik sahnesinin dört önemli ismini ağırlayacak. Türk asıllı Hollandalı şarkıcı, piyanist ve söz yazarı Karsu, yeni neslin sesi, soluğu Kalben, pop ve caz müziği ustası Fatih Erkoç ve Karadeniz ezgileriyle "Kuzeyin Oğlu" Volkan Konak Nisan ayında Zorlu PSM'de!

Karsu 04 Nisan Salı/ Ana Tiyatro
7 yaşında piyano çalarak müzik yolculuğuna başlayan Karsu, bugüne kadar büyük beğeni toplayan iki albüme imza attı. Dünyaca ünlü Carnegie Hall dahil dünya çapında pek çok prestijli mekan ve festivalde sahne alan Karsu, ilk Türkçe şarkılarına da Colors albümünde yer verdi. Piyanoya olan hakimiyeti, güçlü vokalleri ve söz yazarlığıyla bir arada bulunması güç bir yeteneğe sahip müzisyen, Colors'ın ilk videosunu Turn It Around adlı parçaya çekti. Daha sonra da canlı performanslarıyla hem Türkiye'de hem de dünya çapında adından söz ettirmeye devam etti.

Hollanda'nın en prestijli ödülü Edison Jazz/World 2016'yı kazanan ilk Türk sanatçısı oldu. Hem müzisyen hem de şarkıcı kimliğiyle ön plana çıkan Karsu, Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 4 Nisan'da Ana Tiyatro sahnesinde!

Bilet Fiyatları:
1.kategori: 110,00 TL
2.kategori: 90,00 TL
3.kategori: 80,00 TL
4.kategori: 65,00 TL

Kalben 18 Nisan Salı/ Drama Sahnesi
8 yaşında müzikle ilgilenen Kalben İncesaraç gitarı, ilk defa eline aldığı 14 yaşından beri bırakmadı. Kalben, 2014'te besteleri, vurucu şarkı sözleri ve duru sesiyle müzikseverlere ulaşmaya başladı. 2016 başında kendi adını taşıyan ilk albümünü Zoom/ DMC etiketiyle yayınlanan genç müzisyen, özellikle Sadece, Saçlar, Haydi Söyle ve O Ye Bebek gibi şarkılarla sevenlerinin sayısını ciddi ölçüde arttırdı.
Müzik kariyerinin yanı sıra senaryo yazarlığı, editörlük ve çevirmenlik gibi işler de yapan Kalben, hikaye anlatıcılığı konusundaki yetkinliğini şarkı sözlerine yansıttı. Zorlu PSM, Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 18 Nisan'da dupduru sesi ve anlattığı hikayelerle yeni neslin gönlünde taht kurmuş olan Kalben'i ağırlıyor!

Bilet Fiyatları:
1.Kategori - 60.00 TL
2.Kategori - 45.00 TL

Fatih Erkoç 19 Nisan Çarşamba/ Drama Sahnesi
Müziğe henüz üç yaşında ud sanatçısı babası Hasan Erkoç'un kendisine hediye ettiği keman ve yine sanatçı dayısı Hafız Sami'nin aldığı mızıkayla başlayan Fatih Erkoç, 1971'de Nihayet adlı albümü yayınladı. 1975'te 11 yıl boyunca kalarak İskandinav yarımadasının farklı orkestralarında çalışacağı Norveç'e giden Erkoç, dünyanın birçok yerindeki prestijli caz festivallerinde sahne aldı. 1992'de Ellerim Bomboş albümünü Raks Müzik etiketiyle yayınlayan Erkoç, özellikle albüme adını veren parçayla ülke pop müziğinin kitlelerce halen hatırlanan klasiklerinden birine imza attı.

Üretkenliğini 90'lı yılların devamında ve 2000'lerde de sürdüren sanatçı, kariyeri boyunca toplamda 13 albüm yayınladı. Son olarak geçtiğimiz yıl True Love adlı albümü yayınlarken hem farklı enstrümanlar hem de pop ve caz gibi farklı türlerdeki yetkinliğini bir kez daha kanıtlayarak sevenlerini büyülemeye devam etti. Pop müzik sahnemizin usta müzisyeni Fatih Erkoç, Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında 19 Nisan'da Zorlu PSM'de!

Bilet Fiyatları:
1.Kategori - 100.00 TL
2.Kategori - 80.00 TL

Volkan Konak 27 Nisan Perşembe/ Ana Tiyatro

1988'de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Konak, halk müziği üzerine akademik çalışmalarını devam ettirirken 1989'da Suların Horon Yeri adlı albümünü çıkararak müzik kariyerini başlattı. Karadeniz'in seslerinden aldığı ilham ve bölgenin gelişimi için attığı adımlarla "Kuzeyin Oğlu" lakabını alan Konak, farklı televizyon kanallarında bu adı taşıyan programlara da imza attı. Ayrıca Politik Dergisi, Kral TV, Altın Kelebek Ödülleri ve TRT Müzik gibi farklı mecralarda yayın yapan kuruluşlardan birçok ödül kazanan Türk müziğinin usta ismi Volkan Konak, 27 Nisan'da Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında Zorlu PSM'de!

Bilet Fiyatları:
Protokol: 190,00 TL
1.kategori: 160,00 TL
2.kategori: 130,00 TL
3.kategori: 110,00 TL
4.kategori: 90,00 TL
5.kategori: 70,00 TL

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Zorlu PSM, Nisan Ayında Dört Önemli İsmi Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement