Zühre 2018'De Sektörle Birlikte Büyüyecek - Son Dakika
Güncel

Zühre 2018'De Sektörle Birlikte Büyüyecek

Zühre 2018\'De Sektörle Birlikte Büyüyecek

Zühre, tekstil sektörünün 2018 yılında büyüme eğiliminin artarak devam edeceğini öngörüyor.

02.03.2018 15:00  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en güçlü sektörleri arasında yer alan ve önemli ihracat hacmi yaratan tekstil sektörünün, 2017 yılında ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını vurgulayan Zühre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu; 2018 yılında büyüme gerçekleşeceğinin altını çiziyor.

TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN BÜYÜME HEDEFİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Zühre markasıyla Türkiye dışında 4 kıtada 22 ülkede 150 satış noktasıyla hizmet verdiklerini belirten Yazıcıoğlu, "2017 yılında Kahire, Irak, Endonezya ve Makedonya'da mağazalar açarak hazır giyim sektörünün ihracat rakamlarına katkı yapmaya devam ettik. Önümüzdeki dönem için hedefimiz önce Almanya ve Lübnan pazarında yer alıp ardından diğer ülkelere de açılarak markayı yıldan yıla daha güçlü ve global pazarda etkin bir konuma getirmek. Yapacağımız yatırımlar ve açacağımız mağazalarla 2018 yılında sektörümüzün büyüme hedefine önemli katkılar sağlayacağız." dedi.

Zühre'nin Türkiye'de 300, yurt dışında 150 satış noktası olduğunun altını çizen Yazıcıoğlu, satış ağlarını genişletmenin yanı sıra karlılık, verimlilik ve kaliteli hizmet anlayışına odaklandıklarını, gerçekleştirdikleri ve planladıkları yatırımlarında bu hedeflerini doğrular nitelikte olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zühre 2018'De Sektörle Birlikte Büyüyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement