Zyxel Multy U, IF Tasarım Ödülü'nün Sahibi Oldu - Son Dakika
Güncel

Zyxel Multy U, IF Tasarım Ödülü'nün Sahibi Oldu

Minimalist tasarımı ile Z kuşağı kadar sıra dışı olan Zyxel Multy U, telekomünikasyon alanında "IF Product Design Award 2019" ödülüne layık görüldü.

18.03.2019 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet ve teknoloji ile bütünleşen ve kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak tasarlanan üç bantlı Ev Wi-Fi Mesh Sistemi Multy U, stil ve teknolojiyi bir arada sunuyor. Dinamik bir tasarıma sahip olan ürün, sınırların ötesinde 3 bant Wi-Fi deneyimi yaşatıyor. Özelikle genç neslin taleplerine yönelik olarak tasarlanan Multy U, IF Tasarım Ödülleri Jürisinin de beğenisi kazanarak tam not aldı.

IF Tasarım Ödülleri, Almanya'da 1953 beri, seçkin ve yenilikçi tasarımın uluslararası tescili olmasının yanı sıra; tasarımda mükemmelliğin prestijli bir sembolü olarak anılıyor. 20 ülkeden saygın ve tanınmış 67 tasarım uzmanından oluşan jürisi bu yıl, üç gün süren yoğun bir oturumda, tasarımın kalitesinin yanı sıra yenilik, çevreye duyarlılık ve üretim kalitesi ölçütlerini dikkate alarak başvuruları tek tek inceledi. Ürünlerin 'kalite, tasarım, malzeme tercihi, inovasyon düzeyi, çevre etkisi, işlevsellik, ergonomi, kullanım amacının görselliği, güvenlik, marka değeri, evrensel tasarım' gibi kriterlerine göre değerlendirildiği organizasyona bu yıl, 50 ülkeden 6400 tasarım yarışmaya katıldı.

En ilham veren tasarımlar arasında yer alan Zyxel Multy U, telekomünikasyon alanında "IF Product Design Award 2019" ödülünün sahibi oldu.

Bu sene 66'ıncısı düzenlenen yarışmanın sonuçlarının açıklanmasının ardından ödüller, Münih'de BMW Welt'te düzenlenen törende sahiplerine takdim edildi. Ödülü, IF Design Yönetim Ekibinden alan Zyxel Akıllı Yaşam İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Bill Su, Zyxel olarak büyüleyici, nefes kesen ürünler tasarlama devam edeceğiz" dedi.

Su, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zyxel üstün donanım özeliklerine sahip ürün ve çözümleri ile bireylerin ve kurumların hayatlarını kolaylaştırıyor, onların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Son kullanıcıya hitap eden ürünlerimizin özellikle genç tüketicilerimizin enerjisine paralel dinamik bir yapıda olmasına özen gösteriyoruz. Dünyanın en prestijli tasarım değerlendirme ödüllerinden biri olan IF Design Award Tasarım Ödüllü ile başarımız bir kez daha tescillenmiş oldu. Telekomünikasyon alanında ödül almak, şirketimizin dünya genelinde pazar lideri olarak sektöre yön veren öncü konumunu pekiştirdi. Ödül kazananlara verilen IF logosu, bizler için gurur kaynağı oldu. IF Tasarım Ödülü kazanmak, bir kalite damgasıdır."

Küçük bir paketteki büyük güç

Multy U'nun kompakt yapısı hemen fark ediliyor. 310 gram ağırlığında, 12.3 x 12.3 cm boyutlarında olan ürünün kalınlığı ise sadece 3 cm. Bu ölçülerle piyasadaki en küçük üç bantlı ağ çözümü ünvanına sahip olan Multy U; porseleni andıran pürüzsüz görünümü ile şıklıktan ödün vermiyor ve ev dekorasyonuna mükemmel uyum sağlıyor.

Z kuşağı gibi dinamik

Multy U; ev ağı yaşam tarzınıza stiliyle bir kişilik katıyor. Ürün, köşeleri yuvarlatılmış tasarım ve ön yüzündeki "X" şeklindeki renkli ışıklı gösterge gibi estetik güzellikleri ile de göz dolduruyor. Manyetik stand özelliği de bulunan Multy U'yu masaya dikey olarak yerleştirebildiğiniz gibi tercihinize göre duvara da asabiliyorsunuz. Kurulumu son derece kolay olan ürün, montaj için herhangi bir alete ihtiyaç duymuyor. Multy U, Amazon Alexa desteği sayesinde ağınızı sesli komutlarla yönetebilme imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zyxel Multy U, IF Tasarım Ödülü'nün Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarpan araçta 5 kişi yaralandı
    11:10 Sivas'ta kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarpan araçta 5 kişi yaralandı

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı ve olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, Türkiye'de düzenlenecek. 27 ülkeden 108 sporcu, 29-31 Mart tarihleri arasında İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda yarışacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı
    11:08 Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca bulunduran şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Muratlı'nın Yeşilsırt Mahallesi'nde bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ve sentetik haplar ele geçirilirken, Aşağısevindikli Mahallesi'nde ise bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı
    11:06 Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    11:06 Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Erzincan'da yapılan çalışmalarda, K.E. ve M.D. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. M.D. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, K.E. hakkında işlemler devam etmektedir.


Advertisement