20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti - Son Dakika
Magazin

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti

20 yıldır küs olduğu Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan, bu konu hakkında ilk kez konuştu. Kırmızıgül'ün evine geldiğini söyleyen Alişan, "Beni mahcup etti, hayatta her şey boş bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım" dedi.

18.11.2020 15:55  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şimdilerde Demet Akalın ile sabah programı sunan Alişan, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Geçtiğimiz gün programına katılan Mustafa Topaloğlu'nun yayın sonrası kalp krizi geçirmesi hakkında konuşan Alişan, "Bizim programa bağlandı. Bülent Ersoy ile barıştığını söyledi. Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy'un kendisini aramasına çok sevindi" dedi.

"20 YIL SONRA GELİP BENİ MAHCUP ETTİ"

Milliyet'te yer alan habere göre, uzun yıllardır küs olduğu Mahsun Kırmızıgül ile barışması hakkında da konuşan Alişan, "Kendisi evime gelip beni mahcup etti. 20 sene sonra ilk kez oturup sohbet ettik. Hayat gerçekten boş biliyorsunuz. Deprem oldu o kadar insan öldü. İnsanın ekmeğine namusuna karışılmadıktan sonra barışılmayacak kimse yoktur. Hayatımda kazadan sonra sanat camiasından hiç tanımadığım o kadar insan beni arayıp mahcup etti ki... Ben de bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım" ifadelerini kullandı.

ALİŞAN VE MAHSUN KIRMIZGÜL ARASINDA NE OLDU?

Merhum Hilmi Topaloğlu'nun kurucusu olduğu Prestij Müzik ile Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan popüler haline geldi. O dönemde aynı sahneyi paylaşan sanatçılar şirketin iflasıyla farklı bir yol izledi. Ardından Kırmızıgül ile Alişan'ın arası açılmış ve küsmüşlerdi. İkilinin neden kavga ettikleri ve küstükleri net olarak bilinemedi ancak bir süre önce Alişan katıldığı bir programda Mahsun Kırmızıgül'ün babasına saygısızlık yaptığını ve bunu affedemeyeceğini belirtmesi üzerine tartışmanın çıkış noktası öğrenildi.

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti

Olay hakkında konuşan Alişan, "Çok yakın bir ortak arkadaşımızın düğününde karşılaştık. Ben gittim yanına bana böyle çok soğuk bir merhaba dedi. Sonra babam yanına gitti. Böyle bacak bacak üstüne atıp babamın suratına bile bakmadan bir 'Merhaba' dedi. Yani benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü" ifadelerini kullanmıştı.

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti

Son Dakika Magazin 20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • EKONOMİST: çokta umurumuzdaydı körler sağırlar birbirini ağırlar derler aydın kesimin insanları bunlar için 78 8 Yanıtla vatandaş: boş yorumlarla zamanımızı çalma ekonomist 0 2
  • Esma: bu gün variz yarin yokuz küslükler ayriliklar hepsi bos bu hayati kedimize eziyet etmeyelim 2 0 Yanıtla
  • Sertaç: Fenerli Aişan hatasını birde söylüyor. 0 0 Yanıtla
  • Ayyy ayy ayyy: Bu üç kafadar (ö.deniz) bir araya gelmesin. Zerre kadar tahammülüm yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement