40'tan Sonra Anoreksikler - Son Dakika
Magazin

40'tan Sonra Anoreksikler

40\'tan Sonra Anoreksikler

Anoreksiya ile sadece gençler karşı karşıya kalmıyor! Birçok ünlü kadın, 40'lı yaşlarından sonra formda görünmek isterken sporun ve rejimin dengesini kaçırıyor.

20.12.2011 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TERI HATCHER

'Desperate Housewives' dizisinin güzel yıldızı Teri Hatcher, ekran önünde sürekli formda bir görüntüye sahip olmak zorunda. 47 yaşındaki güzel yıldız bu yüzden devamlı spor yapıyor ve ağır rejimlerle daha da kilo vermeye çalışıyor.

COURTNEY LOVE

Eşi Kurt Cobain'i kaybettikten sonra aşırı derece kilo alan ve uyuşturucu bağımlısı olan Courtney Love (47), sonunda kilolarından kurtulmayı başardı. Ancak hızla kilo verebilmek için aç gezen Love'ın şimdilerde ciddi beslenme sorunları yaşadığı söyleniyor.

DEMI MOORE

Kendinden yaşça küçük Ashton Kutcher'ı elinde tutabilmek için her yolu deneyen Demi Moore (49), eşinin kendisini genç kadınlarla aldatması sonucu büyük bir depresyona girdi. Moore, bu depresyon sonunda yemeden içmeden

MELANIE GRIFFITH

Ünlü oyuncu, Hollywood'da ayakta kalabilmek için ağır rejimler yapıyor. Geçtiğimiz günlerde çekilen fotoğrafları, Melanie Griffith'in (54) bu durum yüzünden hangi noktaya getirdiğini net bir şekilde gösteriyor.

PRENSES LETIZIA

İspanya Veliaht Prensi ile evlenen Letizia (40), her daim şık olmak ve eşini dünyanın dört bir yanında temsil etmek zorunda. Ancak bu durum eski bir televizyoncu olan Letizia üzerinde büyük bir baskı yarattı. Güzel Prenses, her geçen gün daha çok kilo vererek hem ailesini hem de sevenlerini üzüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 40'tan Sonra Anoreksikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement