19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez'e Tepki Yağıyor - Son Dakika
Magazin

19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez'e Tepki Yağıyor

Nez, yıllar önce çalıştığı Q Jazz Bar'a alacak davası açmıştı. Davayı kazanan ünlü şarkıcı, mekanın sahipleri öldüğü için oğullarına haciz gönderince sosyal medyada tepkilerin hedefi oldu.

12.01.2018 09:57  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Nez, altı yıl önce, kendisini şöhrete kavuşturan Q Jazz Bar'ın şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış'a alacak davası açmıştı.

EMEKLİ MAAŞINA TEDBİR KOYDURDU

Bu dava, geçtiğimiz günlerde sonuçlandı; Nez'in, 518 bin liralık borcunun tahsil edilmesine karar verildi. Karar sonrası ünlü şarkıcı, ölen çiftin oğulları Ali Açılmış'ın anne ve babasından kalan emekli maaşına tedbir koydurdu.

19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez'e Tepki Yağıyor

"NEZ ABLA NE OLUR BLOKEYİ KALDIR"

Tedbir sonrası Nez'e ulaşan 19 yaşındaki Ali Açılmış; eniştesi ve halasıyla birlikte yaşadığını, babasının arkadaşının sağladığı bursla geçindiğini ve parasız kaldığını söyledi. Ali Açılmış, "İnsan bunu düşmanına yapmaz. Cebimde para yok. Nez Abla ne olur blokeyi kaldır" diye konuştu.

19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez'e Tepki Yağıyor

"BU BİR YALANDIR"

Nez ise Açılmış'ın açıklamasına şöyle karşılık verdi: "Hiç kimsenin emekli maaşına bloke koydurtmadım. Bu bir yalandır ve hiç hoş bir şey değil. Dava, anne ve babası hayattayken sonuçlandı. Bu tarz konularda duygu sömürüsü olarak kullanılmak istemiyorum."

YÜZLERCE ŞİKAYET

19 yaşındaki gencin sitemi sonrası sosyal medyada hakaret ve tehdide maruz kalan ünlü şarkıcı, bu sözlerin görüntülerini delil olarak savcılığa sundu, yüzlerce hayranından şikayetçi oldu. Bu şikayet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Sabah)



19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez\'e Tepki Yağıyor

Son Dakika Magazin 19 Yaşındaki Gencin Parasına Bloke Koyduran Şarkıcı Nez'e Tepki Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Kolpacı: Çocuk 19 yaşında felan falan diye acitasyon yaptırıyorsunuz. Parası olmasa özel üniversitede nasıl okuyor. Hiç olmadı reddi miras yapabilirdi. Hee mirastan para, ev felan almaya geldi mi gelsiiiiin, borç çıkınca miyav miyav. Bırakın bu işleri. 24 1 Yanıtla
  • samim saka: Kadın HAKLI,dağılın !! 17 3 Yanıtla
  • ahıskalı: sonuna kadar arkandayım Nez 8 12 Yanıtla
  • TUNÇ06: ya bu kanun yanlış düzeltilmeli borcu alan kişi ölmüş borç da ölür mantık bu.Aile ne bilsin babaların borcunu sonra emekli maaşına haciz konmamalı zaten geçim zor ..ama yasa da var bu yasa değişmeli borçlu ölünce borç da ölür . 2 17 Yanıtla HUKUKCU: Niye borç ölsün kardeşim. O zaman milyar dolarlık borç yapıp ailemiz için bir yere saklayıp intihar edelim ömür boyu rahat yaşasınlar. Hatta intihara bile gerek yok. Evrakları düzenleyen personele rüşvet verip ölmüş gibi gösterelim kendimizi alınan borçta yanımıza kar kalsın dimi. Boş boş konuşmakta üstünüze yok. Hukuğa dair bir şey bilmiyorsanız karışmayın efendim. Sizi ve borca laf eden çocuğu kınıyorum. 19 0 Hayda: O zaman anne babanın mal varligini kabul etmeyecek 15 2
  • sam: Nezi karalama kampanyası bir kere emekli maaşına hiç bir şey yapılamıyor.. haci maciz koyamıyorlar.. 9 9 Yanıtla
  • mert: hakkı var 4 10 Yanıtla
  • POWER: NEZ E SAHİP ÇIKALIM. 8 6 Yanıtla
  • hande: alacağı varsa alacak elbet..haklı 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement