Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir?

Ahmet Kural\'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir?

Oyuncu Ahmet Kural ile bir dargın bir barışık şarkıcı Sıla, sevgilisinin fiziksel şiddetine maruz kaldığını öne sürdü. Şiddete uğradığı söylenen şarkıcı Sıla Gençoğlu kimdir?

01.11.2018 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl başlayan ilişkilerini yine şiddet dedikoduları arasında 2018 yılının Ocak ayında bitiren Sıla- Ahmet Kural çifti, yine şiddet gerekçesiyle gündemde. Önceki ay barışan ünlü çift, Ahmet Kural'ın şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu.

SILA GENÇOĞLU KİMDİR?

Sıla Gençoğlu, 17 Haziran 1980'de Denizli'de dünyaya geldi. İlkokulu Denizli'de okuyan şarkıcı, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lise döneminde şan derslerine başladı. 1998 yılında üniversite için geldiği İstanbul'da, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bir sene okudu, ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü'ne geçiş yaptı.

Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir?

KENAN DOĞULU'NUN VOKALİSTLİĞİNİ YAPTI

Sıla, ilk olarak Afyon Caz Festivali'nde solist olarak sahneye çıktı. Nukhet Ruacan'dan ses eğitimi aldı. Aynı dönemde müzisyen Efe Bahadır'la tanışan güzel şarkıcı, üniversite döneminde Kenan Doğulu ile birlikte çalışmaya başladı. 7 yıl boyunca sanatçının vokalistliğini sürdüren Sıla, bazı mekanlarda Efe Bahadır ile birlikte çeşitli dillerde şarkılar seslendirerek kendine bir kitle oluşturmayı başardı.

''SILA'' DİZİSİNİN JENERİK MÜZİĞİ İLE SEVİLDİ

Gençoğlu'nun yaptığı şarkılar ve besteler, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi sanatçıların albümlerinde yer alırken, 2007 yılında çıkaracağı ilk solo albümü olan "SILA" için de ön hazırlık oldu. Sevilmesine zemin hazırlayan ise ''Sıla'' dizisinin jenerik müziğiydi ve ardından 'Yaban Gülü' dizisinin jenerik müziğini yaptı.

Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir?

''YENİ AY'' ALBÜMÜYLE REKORLAR KIRDI

Şubat 2014'te Sıla, ''Yeni Ay'' adlı iki disklik albümünü piyasaya sürdü ve albüm, yayımlandığı hafta Türkiye'de 70 bin kopya satarak D&R'ın ''Çok Satan Albümler Listesi''nde bir numarada yer aldı. 2014 yılında en çok satan albüm olan ''Yeni Ay'' iTunes Store'un Türkiye kolunda hizmet tarihinin en uzun süre bir numarada kalan albümü olma rekorunu elde etti.

''YILIN KADINI'' SEÇİLDİ

Şarkıcının, "Vaziyetler", "Yabancı" ile "Hediye" şarkıları MusicTopTR Resmî Listesi'nde bir numara oldu. 2014 Kral Türkiye Müzik Ödülleri'nde 'Yeni Ay' şarkısı, En İyi Albüm ödülünü kazanırken Sıla ise En İyi Kadın Sanatçı ve Radyolarda Şarkıları En Çok Çalınan Sanatçı ödüllerini kazandı. 2015 yılında Ziynet Sali'nin ''No 6'' ve Güliz Ayla'nın çıkış albümündeki şarkıların çoğunu yazıp besteleyen Sıla, müzik direktörlüğü ve yapımcılık da yaptı. 2015'in sonunda GQ Türkiye tarafından ''Yılın Kadını'' seçildi. Sıla'nın albümü Mürekkep'te, klip çekilen "Afitap" ve "Engerek" şarkıları Türkiye'de bir numaraya oturdu.

Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir?
Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir?

Son Dakika Magazin Ahmet Kural'ın Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Sıla Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement