Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü - Son Dakika
Magazin

Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü

Genç popçu Aleyna Tilki, 'Madame Tussauds Müzesi'nin İstanbul şubesinde sergilenmeye başlanan kendi balmumu heykelini dudağından öptüğü fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

07.01.2020 18:35  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla gündemden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki'nin balmumu heykeli 'Madame Tussauds Müzesi'nin İstanbul şubesinde sergilenmeye başladı. Kendi balmumu heykelini görmek için müzeye giden Tilki, burada ilginç pozlar verdi.

Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü

KENDİ DUDAĞINA ÖPÜCÜK

Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptüğü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Genç popçunun paylaşımı 88 binin üzerinde beğeni alırken, takipçileri "Mankeni daha gerçekçi", "Hangisi gerçek bunların" ve "Sana senden daha çok benziyor" gibi yorumlarda bulundu.

TWİTTER'DAN DA PAYLAŞTI

Öte yandan Aleyna Tilki, aynı fotoğrafları Twitter hesabından "Kendimi öpebildiğim için çok şanslıyım" notuyla paylaştı.

Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü

1 MİLYON 100 BİN TL'YE YAPILDI

Bir balmumu heykelinin 200 bin dolara (1 milyon 100 bin TL) mal olduğu belirtilirken Madame Tussauds Müzesi'nde; Zeki Müren, Haldun Dormen, Gülriz Sururi, Adile Naşit, Kemal Sunal, İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Barış Manço, Beren Saat, Kerem Bürsin, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz, Beyazıt Öztürk gibi sanatçı ve oyuncuların da heykelleri bulunuyor.

Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü
Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü
Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü

Son Dakika Magazin Aleyna Tilki, kendi balmumu heykelini dudağından öptü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Oğuz : Benim bildiğim bal mumu heykeli bu dünyada iz bırakmış ölmüş insanlar için yapılır ama bizim ülkemizde uç kuruşluk insanların bile ölmeden heykelini yapıp sergiliyorlar ne günlere kaldık hemde milyonlar vetmisler sanki gökdelen dikmişler. 15 30 Yanıtla hercai: sen kaç kuruşluksun la mal :) 34 8 Oğuz : Hercai sen küfür etmeye bile değmezsin . 5 15 Oğuz yawrum : Sen herşeyi hakediyin 0 0
  • asker 06: aleyna seni seviyoruz tatlım ama nezaman büyüycen boş işleri bırak geleceğine bak o güzel sesini harcatma sadece sesinle gündeme gel senin reklama ihtiyacın yok 37 6 Yanıtla arif: Maalesef milletçe böyleyiz..parayı buluncaya kadar sonrası yok.. senin demek istediğini anlayacağını sanmıyorum.. 4 1 naim33: sesi harika ama bu gidişle sadece birkaç seveninin starı olur yaptığı saçmalıklar gıcık etmeye başladı buradaki beğenilere aldanmasın 3 1
  • Adımı yazmam: Tilki bayılıyorum valla fıstık gibi kız 32 10 Yanıtla
  • manisalı: vesveseciler toplanmış gene yuh lan size asıl sizden korkulur 27 3 Yanıtla
  • Sadece f.y: Şu güzel memleketimin geldiği noktaya bak.!!!!! 13 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement