Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor! - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!

Kanal D'nin uzun soluklu reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar'a beş yeni oyuncu katılıyor. Arka Sokaklar'ın yeni oyuncuları dizinin ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici ile buluşacak.

18.04.2019 21:58  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin; yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı, beğeni ile izlenen efsane dizisi "Arka Sokaklar", yeni hikayeler ve yeni karakterler ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!

5 YENİ KARAKTER DİZİYE DAHİL OLACAK

Beş yeni karakterin dahil olduğu dizide, Faruk Öngören, Ali komiserin babası Nasuh; Ebru Öztürk, Ali'nin üvey kardeşi Şebnem; Ayçin İnci, Canan; çocuk oyuncu Ada Arca, Canan'ın kızı Ceren; Ahmet Pınar ise Firaz karakterine hayat verecek. Arka Sokaklar'ın yeni oyuncuları dizinin bu cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici ile buluşacak. Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her Cuma akşamı Kanal D'de.

Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!
Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor!

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar Dizisine 5 Yeni Oyuncu Katılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MİDYAT: BİZ ARKA SOKAKLARI İZLEMİYORUZZZ. BUGÜN GÜNLERDEN HERCAİİİİ İZLİYORUZZZZ.... (MİRAN&REYYAN) 4 11 Yanıtla
  • MEHMET 9142: ESKİMEYEN DİZİ ,YIKILMIYOR. DİZİDEN EMEKLİ OLACAKLAR 8 3 Yanıtla
  • Torum da Izler: Torunuma birakabilecegim tek sey bu dizi. 9 0 Yanıtla
  • adalet: evet biraz saçma ama hep gercek şeyler ülkemizde okadar pislik varki temizlemekle bitmiyor terör var uyuşturucusu sapıgı var bunlar olan şeyler gerçektede bukadar ugraşsalar biraz iyi olur 4 1 Yanıtla
  • Mert: BUNLAR KİM HSANGİ ÜNLÜ BUNLAR 3 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: EŞKİYA DÜNYAYA DA POLİS YOK AMA BURADA HER OLAY SONUN DA POLİS VAR Kİ DORU OLAN DA BU İKİSİ ARASIN DA TAM BİR ÇELİŞKİ VAR .POLİS OLAYI ÇÖZÜYOR YARGIYA TAŞIYOR AMA DİĞERİNDE HİÇ YOK HAHAHAHHA 3 0 Yanıtla

Advertisement