Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı - Son Dakika
Magazin

Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı

İyi yemek yapamadığını söyleyen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan Eslem Sena Yurt'u aşçı olarak işe aldı. Turan çifti, Yurt'a aylık 7 bin TL maaş veriyor.

14.10.2019 12:56  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018'in Ekim ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan Aslıhan Doğan Turan ve Arda Turan çifti, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı.

MASTERCHEF YARIŞMACISINI İŞE ALDI

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerle sohbet ederken yemek yapamadığını ancak iyi yemek organize ettiğini söyleyen Aslıhan Doğan Turan'ın merak edilen aşçısı ortaya çıktı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında geçtiğimiz sene yarışan 21 yaşındaki Eslem Sena Yurt, Turan çiftinin evinde işe başladı.

Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı

7 BİN TL MAAŞ ALIYOR

Yarışmadaki çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen şef Eslem Sena Yurt, Turan çiftine yaptığı güzel yemeklerin karşılığında 7 bin TL maaş alıyor.

Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı

ESLEM SENA YURT KİMDİR?

MasterChef programın genç isimlerinden Eslem Sena Yurt 1998 doğumludur. Nişantaşı Üniversitesi mezunu ve mesleği aşçılık olan genç yarışmacı, başarılı performansıyla yarışmada dikkat çekmişti. Eslem aynı zamanda yarışmada en sivri dilli isim olarka tanınıyordu.

Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt\'u işe aldı

Son Dakika Magazin Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ebru: yemek yapamayan kadin niye evlenirki 31 4 Yanıtla Duygu : Böyleleri evleniyor işte ebrucuğum ve el üstünde tutuluyor. 19 1 ...: Zengin bir koca bulduktan sonra yemek öğrenmeye ne gerek var ki Hayat öylelerine güzel 16 0 Hakan : Sonradan görme olmayacak bir insan.... 11 1 Hakan : Sonradan görme olmayacak bir insan.... 3 1 Sacide kara: Öyle zengin kocayı sen bulsan ,sende yapmazdin emin ol 0 0
  • M.sef : Dikkat et arda asılmasın. 17 3 Yanıtla
  • Adanalı : Bakanlıkta mühendis 7 bin TL alıyor demekki okumak şart değil 12 2 Yanıtla
  • irfan04: bir kadin yemek yapmayi her zaman bilmeli ..yemek bilmeyen çamasir yikamayan ev temizlemeyen kocasina çay kahve yapmayan kadina ben kadin demem ..bir kadin kocasina bakacaki kocasi onu sevsin ..ben buyle biliyorum gerisini siz bilirsiniz 6 6 Yanıtla
  • Dilek : Aslı benide işe al kahve içeriz sohbet ederiz:) 8 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement