Ayşe Hatun Önal, Konser Sonrası Cem'e Koştu! - Son Dakika
Magazin

Ayşe Hatun Önal, Konser Sonrası Cem'e Koştu!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı, Levent'te aldığı sahne sonrası Cem Yılmaz'ın Etiler'deki villasına gitti.

18.01.2015 09:18  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Yılmaz'la ilişkisi 3 hafta süren Ayşe Hatun Önal, önceki akşam Levent'te sahne aldı. Ünlü komedyenle ilişki yaşayınca ücretine zam yapan ve basının daha çok takip ettiği bir isim haline gelen Önal, Çak Bir Selam ve Güm Güm adlı şarkılarıyla seyircileri coşturdu.

KLİP İÇİN AMERİKA'YA UÇACAK

Sahne öncesi röportaj isteklerini geri çeviren Önal, Cem Yılmaz'la ilgili tek bir kelime dahi konuşmadı. Önal, salı günü Tuvana Büyükçınar'dan aldığı kostümlerle birlikte Ricky Martin'le klip çekmek için Amerika'ya uçacak.

KONSER SONRASI CEM'E KOŞTU

Ayrıldıkları konuşulan Ayşe Hatun Önal ve Cem Yılmaz, önceki gece ünlü komedyenin Etiler'deki villasında buluştu. Konser çıkışı yolda gazeteci takibinden kurtulmak için araç değiştiren Önal, tüm çabasına rağmen gittiği yeri saklayamadı ve Cem Yılmaz'ın Etiler'deki villasının önünde otomobilden indi.

Villaya girerken objektife yansıyan ünlü şarkıcının bu fotoğrafları, "ayrılık" iddialarına da son noktayı koymuş oldu.


Ayşe Hatun Önal, Konser Sonrası Cem\'e Koştu!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ayşe Hatun Önal, Konser Sonrası Cem'e Koştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Sinan: Bizene la 30 1 Yanıtla
  • sadece huzur: Son dakika lık ne var bunda 16 4 Yanıtla
  • Serefli vatanperver : Bu vatan kimin duyen.psychopat kisiye diyorumki .vatan ekmek peynir degil babaninda arka bahceside Degil .ben mardinliyim kurdoglu kurdüm.ne mutlu kurdüm diyene ugruna canakkalde babamin üc amcasi hala kurd-türk kardesligin adina yatiyor.siz pislikler her defasinda sizin siyasi pisliklerinize yariyan fashizan yapi irkciliginiza ecdadimizin kemiklerini muzik Instrument haline götürdünüz.alahaskina sanatcilarin özel hayatlari vatan millet sakarya kargaylan ne alaksi var.hele bu secimde bir gecsin.akp,chp,ile HDP sizi meclis disina biraktiktan sonra türkiye artik rahat bir nefes alir .yükardaki her üc partide türkiyenin iyiligini istiyen ve türkiye halki sonsuza kadar süphesiz herüc partiyede güveni sinsuzdur.2915 secimi türkiye halkina vatandaslarina hayirli olsun 5 9 Yanıtla
  • FATİH ALTUNDİŞ: İÇİ YANMIŞTIR. . . . . . . CEM ESKİDEN TULUMBACIY MIŞ. . . . . . SÖNDÜRÜR. . . . . . . . 9 3 Yanıtla
  • Düttürüdünya: Midesiz. . . 10 2 Yanıtla
  • Laz usagu: O mala kosmasa olcakmis ;))) 9 0 Yanıtla
  • tebrik coşkun: başlıkta konser sonrası yazıyor. altında ise konser öncesi yazıyor hangisi dogru haberleriniz süper bu arada 5 2 Yanıtla
  • cotanak: TRT 2 çekiyormu acaba 6 0 Yanıtla
  • Ben Derki: Nerden buluyon len böyle haberleri. 6 0 Yanıtla

Advertisement