Bebe Yakaya Geri Döndük! - Son Dakika
Magazin

Bebe Yakaya Geri Döndük!

Bebe Yakaya Geri Döndük!

Önlüklerin üzerine taktığımız beyaz yakalar; değişik form, renk ve materyallerle yeni sezonda yeniden yakamızda!.

29.10.2011 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bebe yaka, sivri yaka, kürk yaka, fırfırlı yaka, beyaz yaka, renkli yaka... 2011-12 sonbahar/kış koleksiyonlarında en önemli detay yaka! Louis Vuitton gibi fetiş bir koleksiyonun tasarımlarına eşlik eden yakalar, birlikte kullanıldıkları parçalara farklı kimlikler kazandırıyor. Seksi, provokatör Vuitton kadınları, beyaz bebe yakalarla masumiyete göz kırpıyor. Dries Van Noten ise renkli grafik desenlerini kürk yakalarla klasikleştiriyor. Miu Miu beyaz yuvarlak yaka üzerine renkli sivri yakaları kondurarak, yaka üstüne yaka iddiasını gösteriyor.

'SEKSİ MÜREBBİYE'

Yakalarda formlar tasarımcıların tercihlerine göre değişiyor. Chloe koleksiyonu; herkesin aksine, fırfırlı tül yakalarla kendine başka bir kulvar çiziyor. Emilio Pucci beyaz yakayı dantel kollar ve siyah kurdeleyle kullanarak 'seksi mürebbiye' çağrışımı yaratıyor. Siz de tüm dünyayı etkisi altına alan bu trendi takip etmek için; yaka tasarımlı bir parça alabilir ya da bir yakayı dilediğiniz elbisenizin üzerine takıp çıkarabilirsiniz. Çünkü bu sezon yakalar, yakanızdan düşmeyecek. (Vogue dergisi)

ÜNLÜ SEÇİMLER

Meg Ryan, Türkçe'ye 'Aşk ve Zeka' adıyla çevrilen 'IQ' adlı filmde; beyaz bebe yakasıyla hafızalarımıza kazındı. (Üstte) Natalie Portman, altın görünümlü materyallerle süslü beyaz yakalı elbiseyi, kırmızı halıda giymeyi tercih etmişti. (Solda)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bebe Yakaya Geri Döndük! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement