Beyninde Tümör Olduğunu Söyleyen Nur Yerlitaş: "Reklam Yapıyorsun Bile Dediler" - Son Dakika
Magazin

Beyninde Tümör Olduğunu Söyleyen Nur Yerlitaş: "Reklam Yapıyorsun Bile Dediler"

Beyninde Tümör Olduğunu Söyleyen Nur Yerlitaş: "Reklam Yapıyorsun Bile Dediler"

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz günlerde ciddi bir ameliyat geçirmiş ve bir süre hastanede kalmıştı. Rutin kontrolleri için hastaneye giden ünlü modacı hakkında çıkan dedikodulara sitem etti.

19.10.2018 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıllara Bu Tarz Benim yarışmasıyla ekranlara gelen ünlü modacı Nur Yerlitaş, önceki gün beyin tümörü ameliyatı geçirdiği hastaneye rutin kontrolleri için gitti. Tekerlekli sandalyeyle dışarı çıkarılan Yerlitaş, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

"KAFAMI BOYDAN BOYA KESİP TÜMÖR ALDILAR"

Ünlü modacı, yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili hbaerler yapıldıktan sonra sosyal medyadan gelen olumsuz yorumlara inanamadığın söyledi. ""Beni çok ağlattılar. 'Reklam yapıyorsun' diyen bile oldu. Beynimde tümör var, ne reklamı. Kafamı boydan boya kesip tümör aldılar.Sonra radyoterapi gördüm."

Beyninde Tümör Olduğunu Söyleyen Nur Yerlitaş:

NE OLMUŞTU?

Nur Yerlitaş, Ağustos ayında, göğüslerini küçültmek için gittiği hastanede göğsünde kitleye rastlanmış ve kanser teşhisi konmuştu. Bir süre sonra yeniden hastaneye giden Yerlitaş'ın beyninde üç tane ur çıkmış ünlü modacı apar topar ameliyata alınmıştı.

Beyninde Tümör Olduğunu Söyleyen Nur Yerlitaş:

Son Dakika Magazin Beyninde Tümör Olduğunu Söyleyen Nur Yerlitaş: 'Reklam Yapıyorsun Bile Dediler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement