Birce Akalay Instagram'dan Azarladı: Ne Yaptığınızı Anlamış Değilim! - Son Dakika
Magazin

Birce Akalay Instagram'dan Azarladı: Ne Yaptığınızı Anlamış Değilim!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Instagram'da avukatının açıklamasını yayınladığı bir paylaşımda eski eşi Sarp Levendoğlu'nun boks eğitmeni ile tartıştı.

13.04.2017 22:53  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nun sosyal medyadan isim vermeden birbirini hedef alan paylaşımlarının ardından Akalay'ın avukatı açıklama yaptı.

Birce Akalay, bu açıklamayı Instagram hesabından fotoğraf olarak yayınladı. Sarp Levendoğlu'nun boks eğitmeni paylaşımın altına yazdığı bir yorumla Birce Akalay'ı kızdırdı.

"FOTOĞRAFI PAYLAŞMANIZ SİZE YAKIŞMADI"

Boks eğitmeni Ali Çıtak paylaşımın altına, "Ben sizleri tanıdığımda harika bir çift demiştim ama daha sonra her ikinizin de ayrı dünyaların insanları olduğuna inandım. Her ikiniz suçlusunuz boşandınız normaldir ama gündeme böyle konularla gelmeniz çok yersiz. Eevet sarp gerçekten iyi bir insan hata yapmış olabilir ama siz de hata yaptınız ve ikinizin de ortak tanıdığınız ve düğünüzde resimlerinizin olduğu insanla farklı resimleri paylaşmanız size yakışmadı. Bakın Sarp hala sessizliğini koruyor ve konuşmuyor çünkü size ve insanlara olan saygısından." notunu yazdı.

"NEDEN YAPTIĞINIZI ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Birce Akalay bu yorum sonrası kendi fotoğrafının altına şu yorumu yazdı:

"Sevgili Ali abiciğim, siz beni hiç tanımadınız benimle de hiç vakit geçirmediniz ki, aynı sofrada bile oturmadık, nasıl bu kadar net bir kıyaslama yapabiliyorsunuz da bir de bu mecradan yazıyorsunuz bunları üstelik. Düğünümde bahsi geçen kişi de yoktu ayrıca, siz de yoktunuz. Bu da tamamen sizin hayal gücünüz. Neden yaptığınızı anlamış değilim. Dilerim tanımadığınız insanlar hakkında bu biçimde taraflı yargılara varmanın ne kadar yanlış ve ayıp olduğunu bir gün anlarsınız. Ailenize selam ve sevgilerimle."

İşte o diyalog:

Kaynak: Haberler.com

Birce Akalay Instagram\'dan Azarladı: Ne Yaptığınızı Anlamış Değilim!

Son Dakika Magazin Birce Akalay Instagram'dan Azarladı: Ne Yaptığınızı Anlamış Değilim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement