Bülent Ersoy'un Zor Anları! Cinli-Perili Şakalandı - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy'un Zor Anları! Cinli-Perili Şakalandı

Demet Akbağ'ın sunduğu şaka programında hedef olarak seçilen Bülent Ersoy, türkücü keşfetmeye gittiği yerde 'cinler-periler' ile mücadele etti. Tepkileri ve hareketleri ile izleyenleri güldürdü.

21.11.2016 15:08  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam Show TV ekranlarında yayınlanan 'Demet Akbağ ile Çok Aramızda' programında şakalanan isim Bülent Ersoy oldu. Senaryoya göre yeni bir türkücü keşfetmeye giden milyonlara mâl olmuş Diva, kendisini hiç beklemediği olaylar silsilesinde buldu. Son ana kadar asaletini ve nezâketini koruyarak hem kendine hayran bıraktı, hem de verdiği tepkiler ile güldürdü.

PLAN: YENİ TÜRKÜCÜ KEŞFETMEK İÇİN MENAJERİNİN OFİSİNE GİDECEK...

Bülent Ersoy'un menajerinin de organize ettiği şakada, senaryo gereği menejerinin ofisine yeni bir türkücüyü dinlemesi için davet edildi. Menajeri aracılığı ile Diva ile tanıştırılan 'Levent', şarkısını söylemeye başladı. Bülent Ersoy, detone sesine rağmen Levent'i son ana kadar sûkunet içerisinde dinledi.

"KİMSEYE TORPİL YAPMADIM"

Ersoy, türkücüyü beğenmediğini nazik bir dil ile ifade etti. Kendisinden 'torpil' yapmasını isteyen menajerine "ben hayatımda kimseye torpil yapmadım" diyerek sert çıktı.

BAŞINA CİNLER-PERİLER MUSALLAT OLDU

Türkücü Levent mekanı terk etmeden önce Bülent Ersoy'un önünde diz çöktü. Diva'nın elini tuttuğunda ise 'garip şeyler' hissettiğini belirtti. Menajeri ise Ersoy'a 'bu çocukta olağanüstü bir şeyler var' deyince durum açığa çıktı. Bir süre yalnız bırakılan Ersoy, prodüksiyonun hazırladığı şakalara maruz kaldı.

Son ana kadar asaletini koruyan Diva, sosyal medyada çok konuşuldu. Demet Akbağ'ın ortaya çıkması ile program kahkahalar içinde son buldu. Demet Akbağ ile Çok Aramızda programı pazar akşamları saat 20.00'da Show TV ekranlarında oluyor.

Bülent Ersoy\'un Zor Anları! Cinli-Perili Şakalandı

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy'un Zor Anları! Cinli-Perili Şakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement