Burcu Esmersoy: Arda'ya Hissettiğim Duygu Aşktan Daha Büyük - Son Dakika
Magazin

Burcu Esmersoy: Arda'ya Hissettiğim Duygu Aşktan Daha Büyük

"Sevgililerimin arkadaşlarıyla yakın olurum ama çıkmam" diyen Burcu Esmersoy, Arda Turan ile arasında yaşananları ilk kez bu kadar net anlattı.

20.03.2016 09:10  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burcu Esmersoy: Yıllar geçtikçe güzelleşen, başarılı, karizmatik, eğlenceli bir kadın... Burcu Esmersoy, herkesin imrenerek baktığı isimlerden. Ama kısa bir süreliğine de olsa onun o pırıltılı dünyasını bir kenara koyun. İşte o zaman yıllarca annesine teyze demek zorunda kalmış, aldatılmış, boşanabilmek için çok ciddi bedeller ödemiş güçlü bir kadınla karşılaşacaksınız.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence, Esmersoy'la buluştu; Arda Turan'la yılan hikâyesine dönen meselelerinden çocukluk travmalarına, her şeyi masaya yatırdı.

Yılan hikâyesine dönen Arda Turan meselesiyle başlayalım. Gerçekten kanka mıydınız yani?

- Arda'ya hissettiğim duygu aşktan daha büyük. Çok büyük bir dostluk. İlk kez sana söyleyeyim; çok âşık olduğum biri vardı. Arda onun kardeşi gibi. Benim kitabımda daha önce sevgilim olan bir erkeğin çevresinden biriyle birlikte olmak yazmaz. Sevgililerimin erkek arkadaşlarıyla yakın olurum ama onlarla çıkmam.


Peki nasıl bir ilişki sizinki?

- Arda benim omzunda ağladığım biri. Ayrılık sürecinde de bana çok destek oldu.

Şu an konuşuyor musunuz?

- Tabii konuşuyoruz.

Madem öyle, GQ'nun töreninde o ödül alırken neden sahneyi terk ettiniz?

- Sahneye birini davet ettikten sonra rol çalmamak için uzaklaşırım. Bunu sadece Arda'ya yapılmış gibi göstermek çok ayıp.

Gecenin sonunda birbirinizi sosyal medya hesaplarınızdan sildiğiniz yazıldı...

- Ben takip ediyorum. Çünkü hayatımda onu takip etmememi isteyen biri yok!

Yine de bu küsme-barış hikâyelerine bakarsak; ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler...

- Bunlar herkesin yaşadığı şeyler. Bazen bir birlikteliğin olur ve artık bazı arkadaşlarının hayatında olmasını istemezsin. Arkadaşımın hayatındaki kişi benimle görüşmemeyi tercih ettiyse, arkadaşım da ona saygısından benimle görüşmek istemeyebilir. Dostluk dediğin; beklemek ve sana döndüğünde kollarını açmaktır. Gitmek isteyen gider, gelmek isteyen gelir, dostluk bunu gerektirir!


Geçmişteki aşktan bahsettik. Şimdi hayatınızda olan Tuna Bey (Aksu), okuyunca bozulmaz mı?

- Hayır. Benimle ilgili her şeyi bilir.

Yeni sevgilinizden evlenme teklifi aldınız mı?

- Sağ olsunlar, birlikte olduğum bütün erkek arkadaşlarım benimle evlenmek istedi. Daha önce evlenmemişlerdi, evliliği güzel bir şey olarak hayal ediyorlardı. Ama ben onları vazgeçirdim.

"EŞİM EVLİ VE ZENGİN BİR KADINLA OLMAYI TERCİH ETTİ"

Eski eşiniz Massimo Cusimano, kendinizi Angelina Jolie sandığınızı, bu yüzden boşandığınızı iddia etti. Sizse aldatıldığınızı söylediniz...

- Massimo, 'no name' biri, bir araba markasının sportif direktörü. O röportajlarda niyeti yabancı damatlıktan yürümek, oyunculuk falan yapmaktı herhalde. Yaklaşık 2.5 senelik birlikteliğimizde yanlış kişiyle evlendiğimi altıncı ayda fark ettim.

Nasıl oldu?

- Balayında hamile kaldım. Düşük yaptım. Bana yaklaşımı değişti. Bir süre sonra da aldatıldığımı öğrendim.

Sizi kiminle aldattı?

- Eşimin birlikte olmayı tercih ettiği kişi, evli ve zengin bir kadındı. Araştıran biri olmadım ama önüme düştü. Anneme kanser teşhisi konmuştu. Hastaneden çıktıktan sonra bana söylediği ikinci şey; üç gün sonra Monte Carlo'daki bir partiye katılmak istediğiydi. Zaten sonra o partiye sevgilisiyle gitmiş. Anne-babasını da davet edip o kadınla tanıştırmış. 'Niyetleri ciddi herhalde, ben engel olmayayım' dedim. Başka bir ilişkisi olduğunu bildiğimi söyledim. Kabul etti. Benim ondan değil, onun benden maddi-manevi istekleri oldu. Hayatımdan gitmesini o kadar çok istiyordum ki resmen özgürlüğümü satın alarak boşandım.


"ANNEME SENELERCE TEYZE DEMEK ZORUNDA KALDIM"

Hikâyenizde aldatılma, aşk acısı, her şey var... Oysa size bakınca görülen; güzel ve mutlu bir kadın...

- Şimdi hayat güzel ama hikâyemde binlerce dram var. Ben 5, ablam 7 yaşındayken anne-baba ayrıldı. Sebebi, babamın annemi aldatmasıydı. Annem annesinin evine döndü. Ama anneannem babama sinirinden "Çocuklara bakmak zorunda değilim" dedi. Bize babaannem ve dedem baktı. Yere düşünce "Anneciğim" diye değil, "Babaanneciğim" derdim.

Anne-babanızla görüşür müydünüz?

- Babamla görüşmedik, onun tercihiydi. Ablam ve annemden olan üvey kız kardeşim, benim canım. Babamdan olan bir üvey kardeşim daha var, onunla tanıştırılmadık. Annemle de yıllarca teyzem olarak görüştüm! İkinci evliliğini çok âşık olduğu biriyle yaptı. Eşi Yavuz Abi'nin ailesinden annemin boşanmış bir kadın olduğunu sakladılar. Annem bizi kız kardeşinin çocukları olarak tanıttı. 12 sene her pazartesi anneme akşam yemeğine gittik. Yavuz Abi'nin ailesi vefat ettikten sonra bunu açıkça söylemeye başladık.

Buna kızmadınız mı?

- Yok, benim kafam öyle çalışmıyor.

Sizin asıl mesleğiniz ne?

- Televizyoncuyum. Aslında 'şov kızı' diye bir kavram var. Ama bu, dans edip orasını burasını açan anlamına gelmiyor, 'her şeyi içinde barındıran' demek.

Ardı ardına birçok reklamda oynadınız. Yüzüm eskir diye korkmuyor musunuz?

- 1998'den beri ekrandayım, sence eskidi mi?


"'KÖTÜ BİRİ' DİYECEKLERİNE 'KÖTÜ SESİ VAR' DESİNLER"

39 yaşındasınız ve her geçen gün güzelleşiyorsunuz... Bir kadının en güzel yaşları 35-40 arası derler, doğru mu?

- Bunu ben de geçenlerde fark ettim. Çocukluk fotoğraflarıma baktım. Hele o güzellik yarışmasındaki hallerim, yanaklarda kilolar falan... Zamanla yüzüm oturdu herhalde. Kendimi tanıdıkça ön plana çıkaracağım şeylerimi keşfettim.

İnsanlar sesinize takık...

- Bulmuşlar bir şey, oradan vuruyorlar. Vursunlar, mutlu olsunlar. Kötü biri diyeceklerine kötü sesi var desinler.


"GÜZEL ÇOCUK AMA O KADAR DELİRMEDİM!"

Bir keresinde "Güzellik yarışması sonrası kapımda yatanlar vardı" demişsiniz...

- Bu sadece o döneme özel bir şey değil. Geniş zamanlı düşün; benim hep kapımda yatanlar oldu (gülüyor).

Geçen hafta katıldığınız bir ödül töreninde ön koltukta Barış Arduç da vardı. Sizi onunla yakıştırdılar...

- Sevgilim var. Ayrıca 39 yaşımdayım, biraz sıksam Barış Arduç'u doğururdum. O kadar delirmedim Hakan! Güzel çocuk. Benim yapabileceğim tek şey onu izlemek ve güzel bir ilişkisi olsun diye dua etmek. (Kaynak: Hürriyet)

Burcu Esmersoy: Arda\'ya Hissettiğim Duygu Aşktan Daha Büyük

Son Dakika Magazin Burcu Esmersoy: Arda'ya Hissettiğim Duygu Aşktan Daha Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • istanbul: sizin gibi kadınlar toplumun yüz karası 23 12 Yanıtla
  • kadirli li kemal: işsiz kaldı ..parasız kaldı.. bu ne biçin haber ya 24 3 Yanıtla
  • Memduh: Kadın erkek kanki olmaaaz,herkes karısına kocasına sahip çıksın,al sana haber,al sana zihniyet... 26 1 Yanıtla
  • AMINUL ISLAM: KENDINI GUZEL SANIYORSUN AMA HICBIR CEKICILIGIN YOK KUREK SAPIGIBISIN BURCU 18 1 Yanıtla
  • Elaziz_23: Yani diyiyo ki bunun da parasını yerim sonra tekmeyi basarım ardanın parası olmazsa bu kız ardanın yüzüne bakar mı 14 4 Yanıtla
  • sefer: böyle kadınları kız çocuklarına idol yapmaya çalışıyor malum medya! 14 2 Yanıtla
  • kurabiye fener: ne çirkinsin be burcu esmersoy.ayrıca karaktersizsin de bence. 8 8 Yanıtla
  • muro: kale arkasında top toplarkende bu duyguyu hissettinmi 11 2 Yanıtla
  • ANIL : BİZDE BİLİYOZ AŞKTAN DAHA BÜYÜK PARA :) ARDADA PARA OLMASA SLM VERMEZ SİZİN GİBİLER :) UTANMADAN AŞKDAN BÜYÜK DİYO :))))))))))) 12 1 Yanıtla
  • Musa: Şeytanın kadın hali 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz
    14:09 Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz

    Uğur Dündar'a babalık davası açan ve DNA raporunda kızı olmadığı ortaya çıkan Dilara Gülatan, Müge Anlı'nın canlı yayına bağlanarak hukuk mücadelesini bırakmayacağını ve rapora itiraz edeceklerini söyledi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    13:17 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Sevgilisinin sergisi için kesik baş figürüyle pozlar veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından özür diledi.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti
    13:12 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu yaşandı. Düelloda ilk olarak Yunus Emre ve Yaman arasında mücadele yaşandı. Oyunun sonunda potadan kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında oynandı. Özgür'ün elemeden kurtulmasıyla Batuhan ve Yaman arasında final düellosu yaşandı. Gecenin sonunda hayallerine veda eden isim Yaman oldu. Elendikten sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yaman, 'Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor'a gelmekti' diyerek Atakan ve Hilmi Cem'e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, 'Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor'ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin' dedi. Yaman'ın Ogeday'a söylediği, 'Herkesin şampiyonu sensin' sözleri ise eleme gecesine damga vurdu.

  • Korkut ve Dağhan Arasındaki Hesaplaşma
    13:10 Korkut ve Dağhan Arasındaki Hesaplaşma

    Davut'un ölümü sonrasında Dağhan intikam yemini ederek Korkut'un peşine düşer. Dağhan'ın tehlikeli olabileceği düşüncesiyle herkes önlem alır. Korkut ise babasının ölümünü araştırarak Leyla ile yakınlaşmaya çalışır. Dağhan, Korkut ve Leyla arasındaki bağlantıyı öğrenir ve Korkut'tan uzaklaştırmak için planlar yapar. Ancak Leyla'nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar. Dağhan, Korkut'u öldürmeye yaklaşırken Şirket'in adamlarıyla karşılaşır ve Şirket'in verdiği göreve uymak zorunda kalır. Bu sırada Ekber, Oya'yı korumak için Korkut'un yaydığı korkudan faydalanır.

  • Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı
    13:10 Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı

    Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı üzerinden kulak-burun-boğaz doktoruna göründüğünü ve burnundan operasyon geçirmesi gerektiğini duyurdu. Bastık, uyuyamadığı ve nefes alamadığı için taktığı bantların sebebini öğrendiğini ve ameliyatın kısa süreceğini belirtti.

  • Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı
    13:09 Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı

    Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a açtığı babalık davasıyla adından söz ettiren Suphiye Orancı, şimdi de büyük kızı Dilara'nın Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme geldi. Orancı'nın yıllar önce kızlarını bırakıp Almanya'ya kaçtığı ve bu durumun 34 yıl önce haber yapıldığı ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten olan ikiz kızlarıyla ilgili davalar devam ederken, Uğur Dündar DNA testi sonucunda genç kadının babası olmadığını kanıtladı.

  • Kanserle savaşan Kate Middleton, tedavi sürecini ayrı bir evde geçirmeyi planlıyor
    12:08 Kanserle savaşan Kate Middleton, tedavi sürecini ayrı bir evde geçirmeyi planlıyor

    Prens William ve Kate Middleton, kanserle mücadele eden Prenses'in iyileşme sürecini desteklemek amacıyla Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik bir evde genişleme ve tadilat planları yapıyor.

  • Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış
    11:41 Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış

    Kızlarının Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme gelen Suphiye Orancı'nın 34 yıl önce 4 çocuğunu aylık 400 bin lira verme karşılığında bir kadına bıraktığı için gazetede haber olduğu ortaya çıktı.

  • Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
    11:23 Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için icra edilen önleyici kolluk devriyesinde, yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahıs Çay ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

  • Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar: Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım
    10:16 Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar: Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım

    Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, katıldığı canlı yayında "Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi. Hanımefendi sarı saçlı diye 'Senin baban Uğur Dündar' demişler" ifadelerini kullandı. Kendisine dava açan Dilara ile konuştuğunu da söyleyen Dündar, "Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim" dedi.

  • Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi
    09:20 Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

    Uzun yıllardır Atakan Kuru ile mutlu bir evliliği bulunan güzel oyuncu Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini doğum esnasında öğrenen Akın'ın bir kızı oldu ve adını Arya koydu.

  • Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık, ameliyat olacak
    08:37 Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık, ameliyat olacak

    Nefes almakta zorlanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, ameliyat olacak. Sağlık durumundan bahseden şarkıcı "Ciddi bir deviasyonum varmış. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş" dedi.


Advertisement