Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu

Dün akşam ekrana gelen Camdaki Kız dizisindeki bekaret testi sahnesi saatlerdir konuşulmaya devam ediyor. Dizideki bu sahnenin ardından yıllar önce Adını Feriha Koydum dizisindeki benzer bir sahneyi reddeden Hazal Kaya da gündem oldu.

23.04.2021 12:10  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız'da Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü sahnesinin ekrana gelmesinin ardından Hazal Kaya gündem oldu.

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri, annesi Feride tarafından zorla jinekoloğa götürüldü. Dizide, annesinin isteği üzerine bekaret testine giden Nalan'ın, çocukluğunda da aynı durumu yaşadığı görüldü.

BEKARET TESTİ SAHNESİNDE OYNAMAYI REDDETMİŞTİ

Hazal Kaya, 20 yaşındayken başrol oynadığı Adını Feriha Koydum dizisine yer alması planlanan bekaret testi sahnesini oynamayı reddetmişti. "Bunu normalize etmemek için oynamam" diyen oyuncunun isteği üzerine sahne senaryodan çıkarılmıştı. Yıllar önce o sahne hakkında konuşan Kaya, "Başrolünü oynadığım Adını Feriha Koydum' ağır tecrübeydi. Feriha'ya bekaret testi yapılıyordu. Bunu normalize etmemek için sahneyi oynamak istemediğimi belirttim. Sahne atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı" ifadelerini kullanmıştı.

Camdaki Kız dizisindeki bu sahnenin ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı Burcu Biricik için "Keşke Hazal Kaya'nın yaptığını sen de yapsaydın" gibi yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları...

Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu
Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu
Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu
Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu
Camdaki Kız\'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya\'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu

Son Dakika Magazin Camdaki Kız'daki bekaret sahnesinin ardından Hazal Kaya'nın yıllar önceki sözleri gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • James Harden: Neden iğrenç olsun, herkes birlikte olduğu kişi ile evlenmeli, evlenmeden yapmasınlar, yapıyosa sonucuna katlanırlar bu kadar basit bu işler. Nikahsız ilişkiyi özendiriyosunuz böyle yaparak.. 35 28 Yanıtla
  • Doğru söyle : Böyle saçma dizileri izleyerek bunları zengin etmeyin arkadaşlar onlar milletin değerleriyle oynayarak zengin oluyor bizlerde hem onları zengin edip hem de günaha giriyoruz 58 4 Yanıtla Tosun: Ben hiç dizi izlemiyorum, ne olduğunu da bilmiyorum.Sen de izleme , izleyenlerin işinede karışma. 8 9 Gamze : Aynen ya böyle şeyler çok günah ben o sahneyi izlerken çok utandım abimler de izliyordu bence sadece bu sahneler deyil öpüş gibi şeylerde olmamalı çünkü bu dizileri sadece büyükler deyil küçüklerde izliyor onlara kötü örnek oluyor 0 0
  • Mimi kowa: Berbat bir dizi bu yahu! Bir kere de erkeklerin eğitildiği Bir dizi yapmazsınız zaten. Varsa yoksa kadınları ezik,madur,güçsüz gösterin zaten. Bu Psikolog Hanımın hikayeleri de baydı artık hastalar üstünden para kazanıyor resme ne l! Bir de işin içine kurgu giriyor , sonra gerçek hayat hikayesi diyorsunuz. 45 12 Yanıtla
  • tuba: erkeğe sorulmayan bekaret kadına namus dıye organlaştırılmış resmen buna kadınlar tepki göstermeli 48 7 Yanıtla
  • Hulyapekince: Hazal Kaya reddetmekle en guzelini yapmIs 49 4 Yanıtla
  • şef: gerçek hayattaki herşey filmde de sanatta da olur saçmalamış hazal kaya..o dizide herşey vardı normalize etti zaten de bunu mu edemedi 15 29 Yanıtla
  • X: İNSANLARIN YETERİNCE SIKINTISI VAR HERKESİN CANI BURNUNDA BİRDE BU DİZİLERİ KOYUYORLAR İNSANLAR HEPTEN DEPRESYONA GİRİYOR KEŞKE YALAN DÜNYA VE AVRUPA YAKASI GİBİ DİZİLER OLSA GÜNSE HANIM NERELERDESİNİZ SIZE IHTIYACIMIZ VAR. 42 2 Yanıtla
  • Ümit Cam: Cesaret isteyen bir sahnede oynamış abartı olmadığı takdirde oynaması gerekiyor aynı iş sektöründe olduğu gibi abartısı olmadığı sürece bin bir türlü iş ve risk alıyoruz buda oyuncular için bu tarz sahneler ile geçerlidir oynamayı reddebilirdi bu da bir seçenek ama bu sahneyi oynamak cesaret ister Hazalın oynamaması kendi tercihi Burcunun oynaması kendi tercihi kitapta yazan hikayeye tam anlamıyla bağlı kalırlarsa belirli bir süre sonra patlar bu dizi herşeyi geçtim dizilerde filmlerde öpüşme sahnesi vs görünce iğrenen yokta bu tarz sahneler nasıl iğrendiriyor hiç anlamıyorum eski zamanlarda bekaret önemliydi şimdi gelen gidenin altına yatmak hoş karşılanıyor neredeyse... 23 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement