Cesur ve Güzel 3.Bölümünde Romantik Dakikalar! 3.Bölümde Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Cesur ve Güzel 3.Bölümünde Romantik Dakikalar! 3.Bölümde Neler Olacak?

Cesur ve Güzel 3.bölüm son fragmanı yayınlandı. 3.bölüm fragmanında Cesur ve Sühan yakınlaşıyor! Cesur ve Güzel 2.bölümde ne oldu ve 3.bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

20.11.2016 15:49  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Henüz 3.bölümü yayınlanan ve yeni sezona iddialı giren, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent gibi isimlerin paylaştığı Cesur ve Güzel dizisi 3.bölüm son fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı yayınlanacak dizinin 3.bölümüne dair tüm detaylar ortaya çıkmış oldu.

CESUR VE GÜZEL 2.BÖLÜMDE NE OLDU?

Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye, başlar. Cesur'un tuzağa doğru iz bıraktığından habersizdir. Aslında Sühan av, Cesur avcıdır. Cesur istediğini elde eder, Sühan'ın kendi kontrolünde istediği bilgilere ulaşmasına izin verir ve izini kaybettirir. Ancak Sühan zekasıyla, ipin ucunu tekrar yakalar. Bu kez Cesur av, Sühan avcı konumuna düşmüştür.

CESUR VE GÜZEL 3.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Korludağ'lardan intikam almayı planlayan cesur, Tahin Korludağ'ın zayıf noktası yani Sühan'ı buldu. Sühan'ı intikam oyunlarına alet edecek mi, yoksa zamanla aşkın büyüsüne kapılarak nefretini unutacak mı? 3.bölüm 2.fragmanında yağmurlu bir günde romantizmin doruklarına çıkan çift, Cesur'un şairene kişiliği ile yürekleri ısıtıyor. Peki bütün bunları planı için mi yapıyor?

Cesur ve Güzel dizisi 3.bölümü perşembe akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Cesur ve Güzel 3.Bölümünde Romantik Dakikalar! 3.Bölümde Neler Olacak?

Son Dakika Magazin Cesur ve Güzel 3.Bölümünde Romantik Dakikalar! 3.Bölümde Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement