Demet Akalın, yerine getirileceği iddia edilen Seda Sayan'ı Instagram'dan engelledi - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın, yerine getirileceği iddia edilen Seda Sayan'ı Instagram'dan engelledi

Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programının final yapmasının ardından Seda Sayan'la anlaşıldığı iddiaları üzerine Sayan'ı Instagram'dan engelledi. Engellemeyi yapan tarafın Akalın'ın olduğu gerçeği ise Seda Sayan'ın "Ben kimseyi takipten falan çıkmadım" sözlerinin ardından anlaşıldı.

29.05.2021 22:17  Güncelleme: 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir süreden bu yana Star TV ekranlarında 'Demet ile Alişan Sabah Sabah' adlı programla izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak reytinglerde istenileni veremediği belirtilen program, cuma günü ekranlara veda etti.

SEDA SAYAN'LA ANLAŞILDI İDDİASI

Programın final yapmasının ardından Star TV'nin yeni sabah programı için Seda Sayan ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından 2018 yılında da araları açılan Demet Akalın ve Seda Sayan, yeniden karşı karşıya geldi. İkilinin Instagram'dan birbirlerini takip etmediği görülmüştü ancak takipten çıkan veya engelleyen tarafın kim olduğu bilinmiyordu.

Demet Akalın, yerine getirileceği iddia edilen Seda Sayan'ı Instagram'dan engelledi

ENGELLEME HAMLESİ DEMET AKALIN'DAN GELMİŞ

Seda Sayan'ın mı yoksa Demet Akalın'ın mı hamle yapan taraf olduğu ise Seda Sayan'ın sözlerinin ardından ortaya çıktı. Birbirini takip etmeyen ikiliden Sayan'ın, "Ben kimseyi takipten filan çıkmadım niye çıkayım" ifadelerinin ardından Akalın'ın Sayan'ı engellediği anlaşılmış oldu.

İBRAHİM KUTLUAY NEDENİYLE GERGİNLİK YAŞAMIŞLARDI

İkili, 2018 yılında yine karşı karşıya gelmişti. Sayan'ın sunduğu programda Akalın ve eşi Okan Kurt'u konuk almıştı. Demet Akalın'ın biyografisinin anlatıldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay'a da yer verilince şarkıcı ve Kurt gerilmiş, Sayan ve Akalın birbirini takipten çıkmıştı.

Demet Akalın, yerine getirileceği iddia edilen Seda Sayan\'ı Instagram\'dan engelledi

Son Dakika Magazin Demet Akalın, yerine getirileceği iddia edilen Seda Sayan'ı Instagram'dan engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement