Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım! - Son Dakika
Magazin

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Didem Soydan, siyah bikinisiyle cesur paylaşımlarına devam etti.

04.09.2018 18:55  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram üzerinden paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan, cesur paylaşımlarına devam ediyor.Soydan siyah bikinili paylaşımıyla yine takçilerini kendine hayran bıraktı.

PAYLAŞIMI YORUMA KAPATTI

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları, takipçilerinin yorumuna açmayan Didem Soydan, bu geleneği sürdürerek paylaşımını yoruma kapattı.

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan, baba tarafı ise Arnavutlu göçmeni. Çocukluğundan itibaren sık sık Arnavutluk'u ziyaret eden Didem Soydan, ünlü bir model. Özellikle şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşktan ötürü tüm Türkiye'nin daha yakından tanıdığı bir isme dönüşen Didem Soydan, Koç burcu.

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Didem Soydan, ilk fotomodellik ve modellik tecrübesini 20'li yaşlarının başında yaşadı. Üniversitede okurken harçlığını çıkartmak için bir mağazada çalışan Didem Soydan, bu mağazada modacı Ümit Ünal'la karşılaştı. Ünal'ın defile teklifini kabul eden Didem Soydan, ilk podyum deneyimini 19 yaşında yaşadı. Didem Soydan daha sonra aralarında Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi çok sayıda ismin olduğu pek çok modacının defilesine çıktı. Soydan'ın modacı Umut Eker'le açtıkları bir mağaza da var.

Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!
Didem Soydan\'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım!

Son Dakika Magazin Didem Soydan'dan Siyah Bikinili Cesur Paylaşım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • yorumcu : Kimse benim sabrımı test etmeye kalkmasın!edepli olacaksınız yada yada ben size yapacağımı biliyorum sabrımı zorlamayın açık ve net doğru düzgün giyinin açık saçık olmayın asabımı bozmayın 3 10 Yanıtla
    Mellon: Kimi tehdit ediyosun gevşek herif anonim sitede abazan köylü.Merhaba dese heycandan donuna işersin ama bulamayacagını biliyosun mundar de ahlak de geç. 0 0
  • .: Çıplak resim paylaşmakla elinize'ne geçiyor reziller 5 5 Yanıtla
  • Slim: Erik gibi kütür kutur 6 2 Yanıtla
  • .: Bunları beğenenler ahireti hiç düşündünüz mü 3 5 Yanıtla
  • ...: Rezil paylaşım 4 4 Yanıtla
  • .....: Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kınamıyoruz dua ediyoruz...evlatlarımıza sahip çıkalım ki böyle pislik durumlara düşmesinler 4 3 Yanıtla
  • .....: Ahirette görürsünüz bakalım böyle şeyleri paylaşmak nasılmış..Vay reziller vayyyyyyy 5 2 Yanıtla
  • .... : Kış gelse de böyle çıplak rezillerden kurtulsak 5 2 Yanıtla
  • Avukat: Şu kadını beğenmeyen tek kişi ben değilimdir herhalde 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement