Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan Ayrılıyor mu? Sena Koçovalı Öldü Mü? - Son Dakika
Magazin

Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan Ayrılıyor mu? Sena Koçovalı Öldü Mü?

Dilan Çiçek Deniz Çukur\'dan Ayrılıyor mu? Sena Koçovalı Öldü Mü?

Dilan Çiçek Deniz ve Çukur ile ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena Koçovalı'nın Çukur yeni bölümde öldüğü söylenir. Peki Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan ayrılıyor mu? Sena Koçovalı öldü mü? Dilan Çiçek Deniz kimdir?

05.04.2019 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukur dizisi sezon finaline az bir zaman kala gelen haber hayranlarını şoke etti. İddialara göre Dilan Çiçek Deniz'in hayat verdiği Sena Koçovalı karakterinin yeni bölümde ölüyor. Hatta gelen haberler, Sena karakterinin cenaze sahnesinin çekiminin yapıldığı yönünde. İzleyiciler, Dilan Çiçek Deniz, Çukur'dan ayrılıyor mu merak ediyorlar. İşte detaylar...

DİLAN ÇİÇEK DENİZ ÇUKUR'DAN AYRILIYOR MU?

Show TV'nin Pazartesi akşamları ekrana getirdiği reyting rekortmeni dizisi Çukur'da şok bir ayrılık yaşanabilir. Başrolünde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Çukur son bölümde Sena Mahsun tarafından kaçırılmıştı. Sena'yı aramak için Yamaç harekete geçerken Vartolu ise Çarpışma dizisinden Veli ve Cansız'dan yardım istiyor.

Veli ve Cansız'ın Mahsun'u aramaları sonuç vermiş ve yerini bulmuşlardı. Fakat Sena'nın evde tek başına olduğu sahnede gizemli bir kişi tarafından öldürüleceği söylendi. Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena için aşağıdaki şekilde bir görsel bile hazırlanmış durumda.

Dilan Çiçek Deniz'in ne zaman projeden ayrılacağı ise henüz net değil. Pazartesi yayınlanacak olan bölümün cenaze sahnesi ortaya çıktı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

1995 yılında Sivas'ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu. İlk olarak 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalanlar" dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra "Güneşin Kızları" dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde "Bodrum Masalı" dizisinde Su Ergüven karakterini canlandıran Deniz, son olarak "Çukur" dizisinde Sena karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Dilan Çiçek Deniz'in Oynadığı Diziler

Çukur/ Sena/ 2017-

Bodrum Masalı/ Su Ergüven/ 2016 – 2017

Güneşin Kızları/ Elif/ 2015

Tatlı Küçük Yalancılar/ Ebru/ 2015

Son Dakika Magazin Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan Ayrılıyor mu? Sena Koçovalı Öldü Mü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement