Ebru Polat'ın "Kocanızı elinizden alırlar" paylaşımının altından ihanet çıktı - Son Dakika
Magazin

Ebru Polat'ın "Kocanızı elinizden alırlar" paylaşımının altından ihanet çıktı

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Kocalarınızı elinizden alırlar" paylaşımına açıklık getirdi. Polat, "En yakın kız arkadaşım sevgilime sarkıntılık yaptı. Adam tersledi ben de gerekeni yaptım. Bazı insanlar enişteci olurlar. Senin kocan senin sevgilin daha tatlı gelir. Aman diyeyim dost diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

07.06.2020 12:56  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Ebru Polat, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kocalarınızı elinizden alırlar" ifadeleriyle takipçilerine uyarılarda bulunmuştu. Polat yankı getiren sözlerine açıklık getirdi. Polat 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada, "Bazı insanlar enişteci olurlar" şeklinde konuştu.

"SENİN KOCAN, SEVGİLİN DAHA TATLI GELİR"

Polat, "Benim de başıma geldi. En yakın kız arkadaşım sevgilime sarkıntılık yaptı. Adam tersledi ben de gerekeni yaptım. Bazı insanlar enişteci olurlar. Senin kocan senin sevgilin daha tatlı gelir. Aman diyeyim dost diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

POLAT NE DEMİŞTİ?

Polat günler önce yaptığı açıklamayla, "Dost deyip, arkadaş deyip sakın evinize kimseyi almayın arkadaşlar. Dost deyip evinize aldığınız insanlar, yarın kocanızı elinizden alırlar. Bilginiz olsun. Yaşanmıyor mu böyle örnekler; yaşanıyor. Evinize alıp yedirip içirdiğiniz insanlar arkanızdan dedikodunuzu yaparlar. Yılanlar uzakta değiller. Yılanlar hep yakınlarınızda. Siz gerekirse duvarla konuşun ama sırrınızı kimseye açmayın. Dost diye eve aldığınız insanlar, yarın kocalarınızı elinizden alır. Yılanlar uzakta değiller, hep yakınlarınızda. Affetmek Allah'a mahsustur. Size yanlış yapıldığında sakın affetmeyin" demişti.

Ebru Polat\'ın "Kocanızı elinizden alırlar" paylaşımının altından ihanet çıktı

Son Dakika Magazin Ebru Polat'ın 'Kocanızı elinizden alırlar' paylaşımının altından ihanet çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • mersinli: Gündemde nasıl kalacaklarını şaşırdılar. 47 1 Yanıtla
  • Didem Han: Kişi kendinden bilirmis isi senide biliyoruz senide iyi biliyoruz sahi sen ne is yapıyordun 32 2 Yanıtla
  • Dost başa: Pes doğrusu pes aman kızlar dikkatli olalım 24 3 Yanıtla
  • GARIP: gıden gıtmıştır gıttıhı gun bıtmıştır gıdene uzulme gelene sevınme GELENDE BAŞKASINDAN GELMIŞDIR 9 5 Yanıtla
  • Merve Şen: Helal olsun Ebru hanım benimde başıma geldi daha önceleri buna benzer şeyler artıkkimseye güvenmiyorum. 4 6 Yanıtla adanali: Kaç kere sevgili n olduda başına çok gelmiş gibi çok sevgilin olursa çok gelir az sevgili n olursa az gelir 1 0 Canim: Sen gel ben sana ihanet ettirmem kıyamam sana 0 0
  • andsmero: parayla satın alınabılecek bırı 4 0 Yanıtla
  • AHMET: GÜNDEMDE KALMAK KOLAY AÇIN SAĞINIZI SOLUNUZU GÜNDEMDESİNİZ BİKİNİYİ FALAN ÇIKARAN GÜNDEMİN BAŞINDA KESİN MALESEF. 1 0 Yanıtla
  • Ejder: Hiç memleketin senin sevgilini elinden alacaklarmış gündeminden başka işi yoktu. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement