Esra Erol'da herkesi şoke eden itiraf! Evinden kaçan kadın, daha önce programa çıkan adamın yanına gitmiş - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'da herkesi şoke eden itiraf! Evinden kaçan kadın, daha önce programa çıkan adamın yanına gitmiş

Esra Erol'da yine gündemi sarsacak bir olay yaşandı. Kayıp eşini aramak için Esra Erol'a çıkan Zafer Benli, duydukları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Eşi Meltem Tülay Benli'nin, daha önce programa katılarak eşinin başka erkeklerle konuştuğunu düşünen Ferhat Aşıcıoğlu'na kaçtığı ortaya çıktı.

10.01.2022 21:25  Güncelleme: 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen " Esra Erol'da" programında yine herkese küçük dilini yutturacak bir olay yaşandı.

TİKTOK'TA TANIŞTIĞI ADAMA KAÇMIŞ

"Ablamlara gidiyorum" diyerek evden çıkan Meltem Tülay Benli'yi aramaya gelen eş Zafer Benli ve annesi Saide Benli'nin anlattıkları Esra Erol'u hayretler içerisinde bıraktı. Eşini bırakıp TikTok uygulamasında tanıştığı bir adama kaçan Tülay, cumartesi günü bulundu.

ESRA EROL KAÇTIĞI KİŞİYİ AÇIKLADI

Bugün telefonla canlı yayına bağlanan Meltem Tülay Benli'ye nerede olduğunu bir türlü söylemedi. Telefonu satıp kaçtığını söyleyen Meltem, sorulara yanıt vermeyince Esra Erol, Meltem'in kaçtığı kişiyi açıkladı. Bu sözlerin ardından stüdyoda herkes buz kesti.

DAHA ÖNCE PROGRAMA ÇIKMIŞ

Yayınlanan videoda, Meltem'in kaçtığı kişinin, birkaç ay önce yayına katılıp eşinin kaybolduğunu, Tiktok'ta sürekli erkeklerle konuştuğunu, kandırdığı insanları dolandırabileceğini söyleyen Ferhat Aşıcıoğlu çıktı.

Esra Erol\'da herkesi şoke eden itiraf! Evinden kaçan kadın, daha önce programa çıkan adamın yanına gitmiş

Son Dakika Magazin Esra Erol'da herkesi şoke eden itiraf! Evinden kaçan kadın, daha önce programa çıkan adamın yanına gitmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement