Heidi Klum, 79 TL'lik Yılbaşı Elbisesiyle Ünlü Markalara Meydan Okudu - Son Dakika
Magazin

Heidi Klum, 79 TL'lik Yılbaşı Elbisesiyle Ünlü Markalara Meydan Okudu

Alman model Heidi Klum, You dergisinin çekimlerinde fiyatı 79 TL olan ışıltılı bir mini elbise giyerek ünlü markalara meydan okudu.

04.12.2017 11:33  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman model Heidi Klum, indirim marketlerinde satılan 14.99 poundluk (79 TL) ışıltılı elbisesiyle lüks markalara meydan okudu.

BU KEZ ŞAŞIRTTI

Dünyanın en çok kazanan modellerinden olan Heidi Klum, bu kez tercih ettiği elbiseyle herkesi şaşırtı. Ünlü top model, You dergisinin çekimlerinde fiyatı 14.99 pound, yani 79 TL olan ışıltılı bir mini elbise giydi.

10 BİN MAĞAZADA SATIŞA ÇIKTI

Altın sarısı elbise; Almanya'da hizmet veren indirim marketi zinciri Lidl'de satılıyor. 44 yaşındaki 4 çocuk annesi Klum, market zincirinin 10 bin mağazasında satışa çıkan bir koleksiyon hazırladı.


Fiyatları 100 TL'nin altında olan elbiseler, etekler ve bluzlar tasarlayan ünlü model, moda dünyasını şaşırtan hamlesini şöyle anlattı: "Birisi bana, 'Tamam yaptığın koleksiyon eğlenceli ama ne zaman gerçek tasarımlar yapacaksın?' diye sordu. Çok şaşırdım ve 'Gerçek olan bu; her bedenden gerçek kadınlara, gerçek kıyafetler... Defileler gerçek değildir; neden binlerce dolara mal olan ve sadece 10 kadının giyebildiği parçalar tasarlayayım ki?' dedim."


Heidi Klum, 79 TL\'lik Yılbaşı Elbisesiyle Ünlü Markalara Meydan Okudu

Son Dakika Magazin Heidi Klum, 79 TL'lik Yılbaşı Elbisesiyle Ünlü Markalara Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ÇOK ŞAŞKIN: İNSANLIK İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY YAPMIŞ 6 0 Yanıtla
  • Yaz dim: Evet bir matketin reklamini yapiyor orda ucuz ve kaliteli 0 0 Yanıtla

Advertisement