Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'na nafaka cevabı: Erkek olsam kadına da para veririm - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'na nafaka cevabı: Erkek olsam kadına da para veririm

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Burada eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun nafaka açıklamalarını değerlendiren sevilen sanatçı, "Annenin paraya ihtiyacı varsa, çocuk mutsuz olur. Onun mutluluğunu bozmamak için erkek olsam kadına da para veririm" dedi.

25.12.2019 17:12  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Modacı Özlem Kaya'ya kıyafet provasına geldiğini söyleyen Hülya Avşar, yılbaşında sahneye çıkmayacağını açıkladı.

Yılbaşı sonrası iki sahne programı olduğunu belirten 56 yaşındaki sanatçı, "Hayatta her şey para değil. Bazen manevi değerleri korumak için bazı şeylerden vazgeçmek gerekir" dedi.

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun, "Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim" şeklindeki nafaka açıklamasını değerlendirdi.

"ERKEK OLSAM KADINA DA PARA VERİRİM"

Hürriyet gazetesinin haberine göre; ünlü sanatçı, "Haklı olduğu taraflar da var, haksız olduğu taraflar da. Bir insan, çocuğu için eski eşine bir şeyler yapabilir. Annenin paraya ihtiyacı varsa, çocuk mutsuz olur. Onun mutluluğunu bozmamak için erkek olsam kadına da para veririm" ifadelerini kullandı.

Avşar, "Annesiyle mutlu olsun. Buna nafaka diye bakmıyorum. Varsa ihtiyacı, erkek dediğin vermeli zaten. İhtiyacı yoksa zaten kadın da istemez. Mesele burada, erkeklerin bu kadar ince düşünememesi" şeklinde konuştu.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU NE DEMİŞTİ?

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, "Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum. Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" şeklinde konuşmuştu.

Çilingiroğlu, "Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey" sorusuna, "Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?" yanıtını vermişti.

Hülya Avşar\'dan Kaya Çilingiroğlu\'na nafaka cevabı: Erkek olsam kadına da para veririm

Son Dakika Magazin Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'na nafaka cevabı: Erkek olsam kadına da para veririm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ...: Kadını çalıştırmayıp yıllarını evinde çalışmayla harcattıysan verirsin çünkü o kadın vasıfsız kaldı ve iş bulamaz yaşıda geçti.ha ama çalışıyordu ona vermeye gerek olmaz.dost hayatıysa adamı kandırmaya girer ispatlı kesilebilir.vermesin.imam nikahıda dahil.zaten bence resmisi olmadan imam nikahıda yasaklanmalı.hep problem çıkıyor ve mağduriyetler oluyor.oradada çok problem var.suistimal çok.anlaşmalı boşanmalar maaş için vs. 4 0 Yanıtla
    Bencede: Nikah denen saçma düzen kalkmalı ne nikahı ya bu devirde 0 0
  • 100Ben: Hülya Avşar nafaka almamışdı,Feraye kendisini fena yolmuş anlaşılan.Amma adamın haklı tarafları da var. 3 1 Yanıtla
  • Chef : Ortada kadını mağdur etmemek için koyulmuş bir kanun var ancak kanun erkeği mağdur ediyor ortası bulunup kimsenin mağdur olmaması lazım örnek vereyim asgari ücret le çalışan bir adam ömür boyu kaç tl nafaka verecek hadi verdi diyelim eğer karşısına birisi çıkarsa evlenmeyecek mi iki ev geçindirmek zorunda mı kalacak sadece çocuğa 18 yaşına kadar nafaka bağlanmalı kadına da ayrı bir sistem geliştirilsin iş kur iş bulsun devlet yönlendirsin fiziki ve sosyal ekonomik şartlarının elvermediği kadınlarada devlet destek olsun bir şekilde o kadınlarda ekonomiye katılsın 3 0 Yanıtla
    .: Sorun orda işte.iş yok.izlemiyormusunuz kuyruk herkes. 0 0
  • hakan: kaya çilingiroğlu haklı. nafaka kadın yeniden evleniyor veya ispatlı dost hayatı yaşıyorsa kesilmelidir. ve bunlar olmuyorsa bile ömür boyu da olmamalıdır. 3 0 Yanıtla
  • Fatih: Tabi gariyada para vercenki baskalariyla gezip fink atsin arkandan da enayi parasi desin.. 0 1 Yanıtla
  • Gaffur : Modası bitmiş küflü gündeme gelmek ister 1 0 Yanıtla
  • cıcımınık: işe gireli 8 gun oldu 2100 tl maaş alıcam onumuzdekı ay nasipse vay arkadas ya valla anlamıyorum bu denli arada fark nasıl oluyo ılgınc yanı dusunuyorum bızler bu paralara bu durumdaysak onlar nasıl bu kadar dusup nafakadır bılmem nedır konusabılıuolar zor bı durum Allah yardımcımız olsun hepımzıın 1 0 Yanıtla
  • Hasan: VER GAZI HÜLYAAA. NOLACAK BU PARA MERAKI BU KADINLARIN 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement