İşte Kayahan'ın Kavga Çıkartan Mirası - Son Dakika
Magazin

İşte Kayahan'ın Kavga Çıkartan Mirası

Kayahan'ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç'teki meşhur Gönül Köşkü ve apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve 2 arabadan oluşuyor.

09.07.2015 12:20  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beste Açar'ı, babası Kayahan'ın eşi İpek Açar ile karşı karşıya getiren miras belli oldu. 3 Nisan'da ölen Kayahan'ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon'un açtığı veraset davası ile patlak veren miras krizi giderek büyüyor.

BESTE AÇAR'IN İDDİALARI GERÇEK ÇIKMADI

Babasının mal varlığının belirlenmesi için dava açan Haravon, mahkemeye sunduğu dilekçede İpek Açar'ın babasının ölümünden önce ortak hesaplarından yüklü miktarda para çektiğini öne sürmüştü. Açar ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

KAYAHAN'IN MİRASI NE KADAR?

Kayahan'ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç'teki meşhur Gönül Köşkü, yine Gömeç'te bir apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve iki arabadan oluşuyor.

KİM NE KADAR ALACAK?

Kayahan, mirasının 8'de 3'ünü büyük kızı Beste'ye, 8'de 3'ünü küçük kızı Aslı Gönül'e, 8'de 2'sini ise eşi İpek Açar'a bıraktı.

"ŞARKILARIM İPEK'İN"

Usta sanatçı 1999 yılında Nuriye Akman'a verdiği röportajda "Şarkılarımı İpek'e bıraktım" demişti.

Kayahan aynı röportajda kızı Beste'yi de mağdur etmeyeceğini belirterek "Beste'nin maddi problemi yok. Çünkü ben hayattayım, öldükten sonra da olmayacak." açıklamasını yapmıştı.

İşte Kayahan\'ın Kavga Çıkartan Mirası

Son Dakika Magazin İşte Kayahan'ın Kavga Çıkartan Mirası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • SULEYMAN CIMEN: INSAN OGLU NE KADAR TEHLIKELIYMIS, ADAM ANCAK 2 AY OLMUS OLELI, NEYIN KAVGASINI YAPIYORSUNUZ, COK MU SEVDINIZ KALLES DUNYAYI, ADAM GIBI ANLASIN KENDI ARANIZDA, KESKE KAYAHAN BEY VEFAT ETMEDEN ONCE BU ADAMLARA MIRASTAKI PAYLARINI VERSEYDI, EN AZINDAN MEZARINDA RAHAT UYURDU, BU DUNYAYA FAZLA EHEMMIYET VERMEYIN, INANIN BU DUNYA KALLESTIR, KIMSEYE YAR OLMAZ, INSANCA YASAYIN, ONURLU BIR SEKILDE RABBINIZIN HUZURUNA CIKIN, HIC KIMSENIN YARINA CIKMAYA GARANTISI YOK, HAL BOYLEYKEN YALNIZCA YA ALLAH DEYIN 30 3 Yanıtla
  • almanya: Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi malda yalan mülkte yalan git birazda sen oyalan 32 0 Yanıtla
  • HOOOOPPPP: Kayahan 44 yaşında iken meşhur oldu. Ve ipek hnm. orkestrada Kayahanın vokalisti idi. Bu iş zamanla Aşka dönüştü. Sanki Kayahan 60-70 yaşında dedeydide İpek hnm. da ınunla öylesine evlendi. Biraz destur lütfen. Kayahan şu ülkedeki gelmiş geçmiş en Dominant karakterli , en entellektüel sanatçıydı. Kayahan meşhur olmasaydıda İpek hnm.onunla beraber olurdu evlenirdi. Kayahanı Kayahan yapan karakteridir, kişiliğidir. Konuşurken biraz fren yapmasını öğrenin 22 2 Yanıtla
  • burhan mert: Kayahan mezarda hesap veriyor mirasçılar paraları afiyetle yiyecekler kayahan şimdi diyordur keşke çoğunluğunu fakir fukaraya hayırlara bıraksaydım artık geçtiii önemli olan manevi olarak oralara ne götürebilmek ders almak gerek bu dünya boş 16 6 Yanıtla
  • Sağlık: Bu işleri sağlığında halledeceksin 20 0 Yanıtla
  • müslüman türk..: Karisi hakli yillarca ihtiyar adamin ihtiyaclarini giderdi ilgilendi..para hakki..kizida goz hakki birsey almali.. 15 3 Yanıtla
  • memet: nalet olsun bu paraya kardes kardese dusman ediyor bende sikintisini gordum mal paylasiminda 14 0 Yanıtla
  • KEMALL: KİMSEYE MİRAS BIRAKMAYACAKSIN.BIRAKISAN SONU BÖYLE KAVGA OLUR. 11 1 Yanıtla
  • birisi: Bos bos konuşanlara oğlumun muzunu veriyorum yetermi yetmezmi bunu siz düşünün artik 7 3 Yanıtla
  • cincihoca: Ölüm hak; miras kavgası normal ve bize ait bit davranış 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement