Kendall Jenner, hakkındaki "NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor" yorumlarına cevap verdi - Son Dakika
Magazin

Kendall Jenner, hakkındaki "NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor" yorumlarına cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde NBA oyuncusu Devin Booker ile görüntülendiği için hakkında "NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor" yorumları yapılan Kendall Jenner, Twitter hesabından cevap vererek "Cinsel organımı kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar" dedi.

30.04.2020 15:27  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li ünlü model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde NBA oyuncusu Devin Booker ile görüntülendi. Daha önce de adı çeşitli NBA oyuncusuyla anılan Jenner için "NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor" yorumları yapıldı. Genç modelden ise hakkında yorumlara jet hızında yanıt geldi.

"NBA OYUNCULARI KENDALL'I PASLAŞIYOR"

Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Kendall Jenner, NBA takımlarından Phoenix Suns forması giren Devin Booker ile beraber görüntülendi. Sık sık basketbolcularla adı yan yana gelen Kendall'a bir sosyal medya kullanıcısı, "NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor" şeklinde bir yorum yaptı. Yapılan paylaşım sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve binlerce beğeni aldı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı da Jenner için "Belki de o basketbolcularla paslaşıyordur" dedi.

Kendall Jenner, hakkındaki 'NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor' yorumlara cevap verdi

İDDİALARA CEVAP VERDİ

Twitter'da hakkında yapılan yorumlara sessiz kalamayan Kendall Jenner ise söz konusu paylaşımı alıntılayarak "Bana cinsel organımı tam olarak kontrol edemiyormuşum gibi davranıyorlar" dedi.

Kendall Jenner, hakkındaki 'NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor' yorumlara cevap verdi

Kendall Jenner'in daha önce de, Philadelphia 76ers'ın yıldızı Ben Simmons ve Cleveland Cavaliers'de forma giyen Jordan Clarkson, Blake Griffin ve D'Angelo Russell ile birlikte olduğu iddia edilmişti.

Kendall Jenner, hakkındaki "NBA oyuncuları Kendall\'ı paslaşıyor" yorumlarına cevap verdi

Son Dakika Magazin Kendall Jenner, hakkındaki 'NBA oyuncuları Kendall'ı paslaşıyor' yorumlarına cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Yasin : Para karsiligi birliktelik yani zina...adinada sevgili diyorlar.turkiyedede bircok unlu onlarca kişiyle birlikte oluyor enson limanda evleniyor artik cocugun babasi hangisi olursa ortaya karisik biseyler cikiyor 23 8 Yanıtla
  • Yunus: Bizim PTT ligindekilerle çıkmadığı kalmış 21 5 Yanıtla
  • musti: yemediği yanına kar kalmış 20 4 Yanıtla
  • Xxx: Kontrolünü ben sağlarım sen merak etme 11 10 Yanıtla
  • garamurat: ermeniler uzun boylu gara erkek sever dam dişine göre anda denk gelir ne az ne çok 13 8 Yanıtla
  • Vatandas: Amerikan toplumunda ar namus haysiyet gibi kavramlar aramayi sacma buluyolar oyle bir kavramlari yok bol bol ciftlesiyolar 8 4 Yanıtla Vatandas: Yoruma Hayir diyenlerin beyninden zoru var sanirim. amerikaya gidip yasamalarini tavsiye ederim hamburger pizza yemekten beyinleri corusmus 0 0
  • abc: yakında kasedi çıkar 9 2 Yanıtla
  • Boşver: Bu gibi olaylar onlar için boş işler onun için cevap vermeye değmez anlayan anladı 5 3 Yanıtla
  • Zirtowski: Hatun işi garantiye almış 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement