Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, beşinci sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sezona hızlı giriş yapmaya hazırlanan dizinin kadrosuna oyuncu Kutay Sungar ile Ufuk Tevge dahil oldu.

11.09.2019 11:03  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna yeni isimler katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KADROYA DAHİL OLDU

17 Eylül'de 5. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna; Selda Alkor, Naz Elmas ve Burak Sergen dahil olmuşlardı. Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı dizinin kadrosuna son olarak Kutay Sungar ve Ufuk Tevge dahil oldu. Diziye yeni katılan oyuncular, Burak Serfen'in oğullarını canlandıracaklar.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu

KUTAY SUNGAR KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlayarak, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimine başladı. 2005 yılında buradan mezun olduktan sonra, aynı yıl Devlet Tiyatroları bünyesine katılarak, Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 2007 - 2008 tiyatro sezonunda Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 2008 - 2009 tiyatro sezonundan bu yana, Ankara Devlet Tiyatrosu'nun Genç Osman oyununda Sultan Osman karakteriyle 150 temsili aşkındır Ankaralı tiyatro severleri selamlamaktadır.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu
Kutay Sungar

UFUK TEVGE KİMDİR?

Ufuk Tevge, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sadri Alışık Kültür Merkezinde 2011 - 2012 yılları arasında oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. 2012 yılında eğitimine başladığı İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünden 2016 yılında birincilikle mezun oldu.

Ufuk Tevge daha önce hiçbir dizi yada filmde oynamadı. İlk dizisi Atv kanalında ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olacak. Yakışıklı oyuncu tiyatro oyunculuğu kariyerinde; Anadolu Expresi adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak yer aldı. 2016 yılında Hades'in Arka Bahçesi, 2018 yılında Damdaki Kemancı, 2019 yılında ise Bir Banka Soygunu Komedisi adlı tiyatro oyunlarında sahne aldı.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu
Ufuk Tevge

1993 yılında doğan Ufuk Tevge, 26 yaşında, 1.80 m boyunda ve 72 kilo ağırlığındadır. Yetenekli oyuncu, İngilizce ve Yunanca dillerine hakimdir. Karadeniz, Ege ve İç Anadolu şivelerini konuşabilmektedir. Ata binme, futbol oynama, kılıç sanatı, yüzme, boks, tango, yoga, gitar, saz gibi hobileri bulunmaktadır.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz\'ın kadrosuna dahil oldu

Son Dakika Magazin Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • qwerty: her sezon yeni düşman çıkarıp finalde öldürüyolar 3 0 Yanıtla
  • asgari ücretli..: ilk yıllarda bu dizinin kadrosu efsaneydi ama şimdi o kadronun yarısı gitti sonradan giren 2-3 oyuncu bile 1 sezon oynadı dizinin as kadrosu bu kadar dağılmamalıydı 4 sezon boyunca takip ettiğim bir dizi..geçen sezon çokda heyecan yoktu umarım bu değişiklik tutar..kolay gelsin EDHO.. 2 0 Yanıtla
  • ismini vermek istemeyen izleyici: acayip yakısıklı kafam döndü 1 0 Yanıtla
  • Ok: Bıktırdınız yaa. Bi bitmediniz yani kurtlar vadisi misali 1 0 Yanıtla
  • Allah sahibine bagışlasın: İyi 0 0 Yanıtla
  • GAKKOŞ : FİLMİN BAŞI İYİ BAŞLADI ORTAYA DOĞRU KAYMAYA BAŞLADI SONU GELMEZ OLDU AKSİYON HEYECAN YOK OLDU İZLEYENDE ÇOK OLUNCA REYTİNG ARTINCA FİLM GÜZEL OLMUYOR ÇOCUKLARI SİLAHA MAFYACILIĞA ÖZENDİRİYORSUNUZ KÖTÜLÜK BURADA HER DİZİ SİLAHLA REYTİNG ALMIYOR AİLE DİZİLERİ YAPIN MİSAL KALK GİDELİM DİZİSİ ONUN GİBİ VURMALI KIRMALI ANAYA BABAYA KARŞI GELMEK NEDİR ZALİM İSTANBUL DİZİSİ KIZ ZENGİN OLMA HEVESİYLE HER TÜRLÜ PİS İŞLERİ YAPIYOR TÜRK ÖRF VE ADETLERİMİZİ HİÇ EDİYORLAR YAZIK NESLİMİZ YOK OLUYOR.. 0 0 Yanıtla
  • Güzel : Begendim 0 0 Yanıtla
  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.


Advertisement