MasterChef Türkiye'de 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu - Son Dakika
Magazin

MasterChef Türkiye'de 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük final geldi çattı. Büyük heyecanın yaşadığı son bölümde Eren ve Hasan finale kaldı. MasterChef jürisinin puanlarıyla Eren 134 puan alarak şampiyon oldu.

15.01.2022 07:23  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında büyük bir merakla izlenen MasterChef Türkiye 2021 yarışma programında büyük final heyecanı yaşandı. Yarışmanın galibinin belli olduğu son bölüm, hem heyecanlı hem sevinçli hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

FİNAL ETABINDA BÜYÜK HEYECAN

MasterChef finalinin son etabında Eren ve Hasan'ın yemekleri ayrı ayrı puanlandı. Şeflerin bu yemek için verdiği puanlar sonrasında MasterChef Türkiye 2021 şampiyonunu açıklamak için yarışmacıları çağırdı.

EREN 134 PUAN TOPLADI

Mehmet Yalçınkaya, Hasan ve Eren'in yemeklerine 8'er puan verdi. Danilo Zanna, Hasan'ın yemeğine 8, Eren'in tabağına ise 9 puan verdi. MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanları ise Somer Sivrioğlu verdi. Sivrioğlu, Hasan'ın yemeğine 8 puan verdi. Hasan böylece 127 puanla MasterChef'i tamamladı. Sivrioğlu, Eren'e 9 puan vererek yarışmacıyı 134 puana taşıdı. Bu sonuçla MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.

MasterChef Türkiye'de büyük final! İşte yarışmanın şampiyonu

MASTERCHEF EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı, 1989 yılında Kırıkkale'de doğdu. Bir kardeşi bulunan, babası asker annesi ise ev hanımı olan Eren, yarışmaya Gökçeada'dan katıldı. 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadı. MasterChef Eren 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldı. Gökçeada'da bir otelde şeflik yapan Eren, İmroz kuzusu yemeğiyle jüriden tam not aldı.

MasterChef Türkiye'de büyük final! İşte yarışmanın şampiyonu
Eren Kaşıkçı

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Aslen Nevşehirli olan 27 yaşındaki Hasan Biltekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu mezun oldu. Yemek sektöründe liseden beri yer alıyor ve Nevşehir Belediyespor'un mutfak şefliğini yapıyor. Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılan Hasan'ın madalyaları ile kupaları bulunuyor. MasterChef'e 2 kez katılan Biltekin, geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edememişti.

MasterChef Türkiye'de büyük final! İşte yarışmanın şampiyonu
Hasan Biltekin
MasterChef Türkiye\'de 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu

Son Dakika Magazin MasterChef Türkiye'de 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement