Mert Fırat'a büyük şok! Sette kriz çıktı, yollar ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Mert Fırat'a büyük şok! Sette kriz çıktı, yollar ayrıldı

Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın başrolünü oynadığı Kilit dizisinin setinde kriz çıktı. Mert Fırat'ın performansını beğenmeyen yönetmen Adil Oğuz Valizade, çekimleri durdurdu ve yollarını ayırdı.

04.11.2019 21:21  Güncelleme: 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın başrolünü oynadığı Kilit dizisinin setinde kriz çıktı. Fırat'ın performansından memnun kalmayan yönetmen Adil Oğuz Valizade, çekimleri durdurdu ve yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz günlerde başlayan Darktown şirketinin imza attığı Kilit filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Polisiye türdeki filmde Mert Fırat'a başrolde son olarak "Çarpışma" dizisinde rol alan Melisa Aslı Pamuk eşlik ediyordu. Celil Nalçakan, Tuğçe Karabacak, Mustafa Alabora ve Asuman Dabak gibi ünlü isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin çekimlerine apar topar ara verildiği ortaya çıktı.

MERT FIRAT'LA YOLLAR AYRILDI

Adil Oğuz Valizade'nin yönettiği "Kilit" dizisinde Mert Fırat'la yolların ayrıldığı öğrenildi. Filmde bir polise hayat veren Mert Fırat'ın beklentinin altında performans sergilediği öne sürüldü.

"FİLMİN DEVAMI DA ÇEKİLECEK" DEMİŞTİ

Fırat'ın yerine şu günlerde yeni bir oyuncu arandığı için de çekimlerin durduğu öğrenildi. Mert Fırat geçen günlerde set çıkışı görüntülenmiş ve "Kilit filminde polis karakterine hayat veriyorum. Bugün setimizin ilk günü. Filmin devamı da çekilecek" demişti.

Mert Fırat\'a büyük şok! Sette kriz çıktı, yollar ayrıldı

Son Dakika Magazin Mert Fırat'a büyük şok! Sette kriz çıktı, yollar ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • antiypg: BU KİM Kİ ZATEN BELLİ BİR ZÜMRENİN MEŞHUR ETTİĞİ AJANLAR 23 16 Yanıtla
  • Bjk1903: Başka bir mesele vardır yoksa Mert Fırat iyi bir sanatçıdır 12 5 Yanıtla
    ALİ: Vatansızlara bu vatanda iş verilmemesini 5 3
  • veli koyun: çok mühim tabii, hassas 7 4 Yanıtla
  • Ne Haber. : Üzülüyorum ülkesini satanlar için üzülüyorum ülkesini satanların pesınden gittikleri ıcın herkez haddini bilsin bu ülke 3-5 capulcunun elinde deil Fransa yerine Somali afrıca ya nıye gitmezler anlamadım yani uzun adammı gitsin hep. 3 4 Yanıtla
  • Dale don dale: Kendi derdime yanarim 0 0 Yanıtla
  • SADRAZAM: ulan yobaz siz amerikaya ingiltereye israile gidin oğlum sizin yalakalık yaptığınız yer oralar sizde vatan millet sevgisi ne gezer kursağınız haram dolu din iman dersiniz soymadık yer bırakmassınız bir torba kömüre makarnaya oy verenden vatanseverlikmi bekliyorsun bu ülkenin gerçek sahipleri çapulcu dediğin insanlardır çapulcular olmasa memleketin heryerini soymuştunuz satmıştınız eyyy yobaz sizde vatan sevgisi ne gezer kurban olun mert fırata 0 0 Yanıtla
  • VAHDETTİN SERT: 3-5 yobaz yorum yapmış burada sizler bu ülkenin yüaz karaları ve bu ülkenin vatan hainlerisiniz sizler biattan kölelikten kulluktan başka bir düşünceye sahip olmayan memlektini satan dinini imanını satan müslümanlık üzerinden din tacirliği yapan yobazlarsınız herşeyin bir sırası ve zamanı var günü geldiğinde bu ülkeye ihanet edenlerin cezaları verilir bir şekilde merak etmeyin makarnaya kömüre hücummmmm yobazlar 0 0 Yanıtla

Advertisement