Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir?

Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir?

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, "Gece Nakkaştepe" sahne aldığı sırada samimi itiraflarda bulundu. "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Merve Özbey hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Peki, Merve Özbey kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

02.01.2019 13:47  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Topsuz Tüfeksiz" şarkısı ile çıkış yapan şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz akşam "Gece Nakkaştepe"de şarkılarını söyledi. "15 senedir yılbaşlarını ailemden uzak, sahnede karşılıyorum. Umarım 2019'da bana uğurlu gelir" diye temennide bulunan Özbey'e bir izleyicisinden gelen "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna güzel şarkıcı, "Bizim de amacımız bekar dolaşmak değil, hayırlısı" şeklinde cevap verdi. Gelecek için evliliği planlarına dahile ettiği görünen güzel sanatçı Merve Özbey hakkında birçok bilgi merak konusu oldu. İşte! Merve Özbey hakkındaki her şey...

MERVE ÖZBEY KİMDİR?

Merve Özbey, 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi, aslen Erzurumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi alan Özbey'i ilk keşfeden ise Ebru Gündeş oldu.

Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir?

EBRU GÜNDEŞ'TEN "VOKALİM OLUR MUSUN?" SORUSU

Şarkıcı Utku'nun sahne aldığı bir kulüpte vokal yapan Özbey'i dinleyen Gündeş birkaç şarkı daha söylemesini rica ettikten sonra "Vokalim olmak ister misin?" diye sordu. Teklifi kabul eden Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yaptı.

Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir?

ERDEM KINAY PROJE ALBÜMÜ YAPTI

Demet Akalın'ın albüm lansmanında solo performans sergilerken Erdem Kınay'la tanışan güzel solist için Kınay, proje albüm yapacağını söyledi ve Özbey'e demo kaydı yaptı. 2012 yılında Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik eden Merve Özbey'in ismi büyük kitlelerce duyuldu. 2013 yılında Kınay'ın ikinci albümü olan Proje 2'de "Helal Ettim" şarkısını seslendirdi. Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince güzel şarkıcıya, solo albüm yapmaya karar verildi.

Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir?

LİSTELERDE 2 NUMARAYA KADAR YÜKSELDİ

2015 yılının Temmuz ayında Özbey'in ilk albümü "Yaş Hikayesi" piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı da sözleri Deniz Erten, müziği Erdem Kınay'a ait olan "Yaş Hikayesi" oldu. Şarkı Türkiye resmi listesinde iki numaraya kadar yükselmeyi başardı. Albümün ikinci video klibi ise "Topsuz Tüfeksiz" şarkısına çekildi.

Son Dakika Magazin Evlilik Sorusuna Verdiği Cevapla Gündeme Gelen Merve Özbey Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement