2. Sayfa Programına Açıklamalarda Buluanan Mine Koşan Kimdir? - Son Dakika
Magazin

2. Sayfa Programına Açıklamalarda Buluanan Mine Koşan Kimdir?

2. Sayfa Programına Açıklamalarda Buluanan Mine Koşan Kimdir?

Sanatçı Mine Koşan 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. Katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Koşan, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Peki, Mine Koşan kimdir?

22.01.2019 12:21  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanat hayatında 50 yılı deviren Mine Koşan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuştu. Konuşmaları ile dikkat çekti. Peki, Sanatçı Mine Koşan kimdir, kaç yaşındadır?

MİNE KOŞAN KİMDİR?

Türk ses sanatçısı Mine Koşan, 17 Aralık 1958 yılında Mısır Kahire'de dünyaya geldi. 13 yaşında Vedat Yıldırımbora ilk bestesi olan "Yağmur" adlı plağı ile ünlendi. 1974 yılında yine Vedat Yıldırımbora ilk bestesi olan "Dert bende" adlı şarkı ile zirvedeydi. 1976 yılında da 18 yaşındayken "Kara Vicdanlı" adlı şarkı ile çıkış yakaladı. 1976 yılında Öztürk Serengil'in Libya'da açtığı Nadi Elshati adlı gazinoda program yapmak için Arap alemine de hitap etmek adına diksiyon dersleri alarak Arapça'yı ilerletti. 1978 yılında eşi ile birlikte albüm yapmak için ve Arapça konser vermek için Mısır'a gitti. Klasik Arap orkestrası eşliğinde Akustik Ekaat Seeid Derviş salonunda 3 ayrı konser verdi. 1979 yılında Kahire'de kaldıkları sırada "Kahire'de" adlı bir albüm de yaptılar. Kahire'de 2 yıl kaldıktan sonra İstanbul'a döndüler. Üçüncü evliliğini 'Popstar Alaturka' yarışmasında birinci ola Erhan Yeşil ile yaptı. 2010 yılında nikah masasına oturan ikilinin evliliği kısa sürdü.

Son Dakika Magazin 2. Sayfa Programına Açıklamalarda Buluanan Mine Koşan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement