Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

2.Sayfa programına konuk olan şarkıcı Davut Güloğlu, iki kız çocuğunu evine alarak alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan'ı uyardı. Peki, Davut Güloğlu kimdir?

14.09.2018 14:12  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı 2. Sayfa programında 'a yönelik iddialar için "Nihat'ın böyle bir şey yaptığına inanmıyorum" dedikten sonra Nihat Doğan'ı birçok kişiyle sorun yaşadığı için attığı adımları düşünmesi gerekirdi diye uyaran Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu merak konusu oldu. Peki, Davut Güloğlu kimdir?

DAVUT GÜLOĞLU KİMDİR?

Davut Güloğlu 1972 yılında dünyaya geldi. Küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Güloğlu, bir dönem futbola merak saldı. Rize Belediyespor ve Salaha Spor gibi takımlarda 6 yıl amatör olarak futbol oynadı.

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

ARİF SAĞ SAYESİNDE MÜZİĞİNİ BULDU

1991 yılında İstanbul'a gelen Davut Güloğlu, İstanbul'da çeşitli işlerde çalıktıktan sonra ailesinin desteğiyle 1998 yılında ilk albümü 'Sarılsam da Olmayi' albümünü çıkardı. İlk albümü başarıya ulaşamayan Güloğlu, Sanatçı Arif Sağ'ın açtığı kurslara katılarak müzik bilgisini geliştirdi. Karadeniz müziklerini günümüz ritimleriyle harmanlayan Güloğlu, kendi bestelerini de yapmaya başladı. 'Nurcanım' albümünde dört eserin söz ve müziği kendisine aittir. Çıkardığı ilk albümden kendisi de memnun olmayan Davut Güloğlu, ilk albümünü "Ben beni yansıtamadım" diyerek değerlendiriyor.

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

'NURCANIM' İLE EN ÇOK SATANLAR LİSTESİNE GİRDİ

2001 yılında 'Nurcanım' albümü çıktıktan sonra uzun süre en çok satanlar arasında yer alan albüm Güloğlu'nun popülerliğinin artmasını sağladı. Sonrasında yayımladığı 'Katula, Katula' albümü de başarılı olan Davut Güloğlu, 2004 yılının Ağustos ayında 'Dur Orda Dur' single albümü ile çıkış yapan Güloğlu, kariyerindeki konumunu sağlamlaştırmıştır.

2005 yılının Ağustos ayında 'Çat Çat' albümünü çıkaran Güloğlu, yabancı ülkelerdeki popülaritesini de arttırdı.

2007 yılının Mayıs ayında 'Kapak Olsun' albümü ile tekrar gündeme gelen Davut Güloğlu etnik-pop alanındaki ismini ve tahtını korumayı sürdürmüştür. 2009 yılının Temmuz ayında 'Kopalım Bari' albümü ile farklı alanlarda şarkılar yaparak müzik kariyerine başarılı bir şekilde devam etmiştir. Şarkıcı son albümü olan 'Seni Seni'yi 2012 yılında çıkarmıştır.

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

TELEVİZYON KARİYERİ

17 Eylül 2006 tarihinde başlayan 'Sev Kardeşim' adlı dizide Hande Ataizi ile başrolü paylaşan Davut Güloğlu oyunculuğu da denemiştir. Davut Güloğlu 24 Ocak 2011 yılında Kanaltürk ekranlarında ile sunuculuğunu paylaştığı 'Hayata Gülerken' programını sabah kuşağında gerçekleştirmiştir. Davut Güloğlu'nun 'On Numara Production' isimli bir yapım şirketi vardır.

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

ECE ERKEN İLE OLAN İLİŞKİSİ

1993 yılında Sibel Yıldırım ile evlenen Güloğlu, 2003 yılında boşandı. Şarkıcının, bu evlilikten Cengizhan adında bir oğlu vardır. Bir dönem sunucu Ece Erken ile nişanlanan Davut Güloğlu son derece mutlu görünüyordu ki çiftin arasına kara bulutlar girmişti. Ece Erken'in ayrılığa dair yaptığı "Davut'la çok farklı görünen ve farklı noktalarda olan insanlardık. Birçok konuda uyumumuz yoktu. Anlaşamadık. O nedenle de en hayırlısı oldu diyorum. Kapansın o sayfalarım. Bazen herkes hata yapar. Hatırlamıyorum bile, o derece bitirdim. Huyumu seveyim, hatırlamak istediğim şeyi hatırlarım, unutmak istediğim şeyi de hemen unuturum. Eski eşimi nasıl unutmak istemiyorsam, onun her zaman başımın üstünde yeri varsa, unutmak istediğim şahsı ise anında silerim hafızamdan" açıklamadan sonra çok sinirlenen Güloğlu, "Ne tesadüf ben de unuttum, sildim hafızamdan" dedikten sonra Twitter hesabından bir paylaşım daha yapmıştı.

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

NE TÜKÜRÜYORSAK O

"Aşk hakkında artık yorum istemiyorum söylediğim gibi ne tükürüyorsak o. Her zaman lafımın arkasındayım tükürdüğümü yalamam ne tükürüyorsak o. Aşk yok iş var, ne tükürüyorsak o. O yazılan beni bağlamaz. Dostluklar bu magazin denen çamurda her zaman yanlış yorumlanmıştır, uğraşmaya değmez. Albüme odaklandım ve çok çalışıyorum. Bomba gibiyim"

Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir?

Son Dakika Magazin Nihat Doğan Olayına Ünlü Şarkıcı da Dahil Oldu! Davut Güloğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement