Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu - Son Dakika
Magazin

Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu

11 yaşında gece kulübünde çalışmaya başlayan oryantal Didem, katıldığı canlı yayında erkek kardeşinin madde bağımlısını olduğunu hatta onu kurtarmak için polisi bile arayıp ihbar ettiğini anlattı.

09.12.2019 13:06  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danslarıyla yıllardır ekranlarda olan oryantal Didem, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Didem, erkek kardeşinin madde bağımlısı olduğunu anlattı.

"POLİS GELDİĞİNDE BENİ FARE DOLU DEPOYA KAPATIRLARDI"

Çok zor bir yaşantısının olduğunu söyleyen oryantal Didem, canlı yayında şunları söyledi: "11 yaşındayken polis ve jandarmaların çok olmadığı bir yerde çalışmak zorundaydım. Polis falan geldiğinde beni farelerle dolu olan bir depoya kapatıyorlardı. Ekipler gidene kadar orada duyuyordum. Sesimi duyup da mekanı kapatırlar diye farelerden korkup çığlık atamıyordum. Ben çocuk olamadım, genç kız olamadım."

Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu

"ERKEK KARDEŞİM MADDE KULLANIYOR, KONUŞMAK VE GÖRMEK İSTEMİYORUM"

"Çalıştığım parayı aileme veriyordum. Geçim derdi çok zordu. Babam çok çalışmamı istemiyordu ama annem daha baskındı. Allah uzun ömür versin herkesin annesine. 26 yaşında erkek kardeşim var konuşmak istemiyorum, görmek de istemiyorum ama çok da seviyorum. Madde kullanıyor ve iki tane çocuğu var. Eşi boşanıp gitti başkasıyla evli. Annem benden para alıp onun iki çocuğuna bakıyor. Ablam kocaman kadın oldu, o daha evlenmedi. Allah nasip etti bir ev aldım orada oturuyorlar ben kirada oturuyorum."

Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu

"ANNE OLSAM ÇOCUĞUMA BAKMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

"Benim kızdığım şey; ben kadının ve erkek kardeşim taşı sıksa suyunu çıkarır su sat, limon sat ama o çocuklarına bak. Çocuk bakmak çok zor. Ben anne olsam çocuğuma bakmak için aklınıza gelebilecek her şeyi yaparım. Yaşayamadığım çocukluğumu kendi çocuğum yaşasın istiyorum. Çalışırken her şeyle uğraşıyorsun patron, garson, solist... Ama ben bu konuda çok şanslıyım. Benim dinlenme lüksüm yok. Çocuk yapabilmek için 2-3 senem var ama inanın çok korkuyorum. Çünkü çocuğuma güzel bir gelecek sağlayamamaktan korkuyorum. Eğer bana bir şey olursa benim tek geride bıraktığım kedim ve köpeğim var. Onlara bakarlarsa ben rahat olurum. Onlar çocuğum gibi. İnsanlar o kadar nankör ki. Dün dönüp konuştuğun büyük solistler bugün kafasını çevirip gidiyorlar."

Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu

"BABAMI ABLAMLA BEN TUVALETE GÖTÜRÜRDÜK"

"Babamın rahatsızlığında ablam yanımdaydı. Erkek kardeşim yanındaydı ama yok gibiydi. Babamı ablamla sırtlayıp tuvalete götürdük. Babam utandığı için kapıyı kapatırdı. Babamın altı alırken biz odadan çıkardık. Babamın erkek evladı var ama yok gibiydi. Kardeşimle çok konuştum ama olmadı. Bazı insanlar için yalan söylemek çok kolay."

"MADDE KULLANAN KARDEŞİM İÇİN POLİSE ARARDIM"

"Bazen madde kullandığında kardeşimin kurtulması için polisi arayıp ihbar ettiğim oldu. Şu an kullanmadığını biliyorum. Babam hasta olduğunda 'Ben onun üzüntüsünden hasta oldum' diyordu.

Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu
Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu

Son Dakika Magazin Oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı: Madde kullanan kardeşimi polise ihbar ettiğim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Serdar: Eski halinden eser yok maymuna dönmüş iğrenç doğal haliyle oynayıp estetik yapınca maymuna dönüşüyorlar 6 2 Yanıtla
  • izci: reklamın iyisi kötüsü olmaz ibo da yok artık bir şekilde gündemde akılcaklar 0 0 Yanıtla
  • Hastası : Büyük balık 0 0 Yanıtla
  • Halk: Of Didem of 0 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Yoldan çıkmış hayatlara bir örnek 0 0 Yanıtla
  • yokkk: hehehe 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement