Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle pozunu paylaşırken göbeğini photoshopla gizlemeye çalıştığı için sosyal medyada alay konusu olan oyuncu Pınar Altuğ, bikinili yakalandı.

21.08.2020 09:54  Güncelleme: 07:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ, normalleşme sürecinin başlamasıyla eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile Marmaris'te tatil yapıyor. Teknede tatilin tadını çıkaran Altuğ, geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafını paylaşarak göbeğini photoshopla ile gizledi. Ancak Altuğ, önceki gün bikinili yakalandı.

DENİZİN TADINI ÇIKARDILAR

Çift, önceki gün Marmaris Bozburun'da objektiflere yansıdı. Habertürk'te yer alan habere göre; ikili, misafir oldukları teknede sohbet ederken kızları Su ise bütün gün arkadaşlarıyla denizin tadını çıkardı. Ardından çift, akşam saatlerinde kendi teknelerine geçerek günü tamamladı. Geçtiğimiz günlerde göbeğini gizlemeye çalışan Altuğ, arkadaşlarının teknesinde renkli bikinisiyle yakalanmaktan kurtulamadı.

Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi

ALAY KONUSU OLMUŞTU

Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün kızı ve eşiyle tekneden çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaşırken göbeğini siyaha boyayıp mayo görüntüsü vermeye çalıştı. Kısa sürede fark edilen Altuğ, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Altuğ, kendi fotoğrafını paylaşan bir Instagram sayfasına da "Photoshopun ne olduğuna baksanız göbeğimi küçültmek amaçlı değil sadece bikinili görünmemek amaçlı olduğunu anlayabilirdiniz. Son 10 senedir yazları teknede yaşıyorum ve bir gün bile kendimi saklama ihtiyacı hissetmedim. Bu çok güzel bir kare amacından aşıp da bikinili yorumları yapılmasın diye yaptım" demişti.

Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi
Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi

Son Dakika Magazin Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Tabi: Habere bak sapıkmısınız bıkınılı yakalandı ne 20 0 Yanıtla
  • ertuğrul: kimene 16 2 Yanıtla
  • sema: uğraşmayın kadınla ya 13 3 Yanıtla alp: 100/100 doğru yorum,özellikle bu yaşa gelmiş hala çok ta kötü görünmeyen kendine bakmaya çalışan birine fazla yükleniyorlar,ama kabahat kendin de:))göbegi gizlemek nedir?bunu da kara kalemle yapmak :))düpe düz malzeme vermiş fırsattçı magazine !oysa gizlemese daha sempatik olurdu.ayrıca kötü degil,her yaşın ayrı güzelliği yok mu arkadaş =)) 1 1 cafer: kadınmı.kadınlara hakaret olur ona kadın dersek 1 1 alp: cafer bey merhaba,sanırım TÜRK değilsiniz :)) Ukraynalı,Rus,Finlandiya veya Norveçli sevgilinizle monaco ve nice kıyılarında ultra lüks yatınızla gezerken gördügünüz kadınlar elbet daha güzeldir,bizim ülkemiz standartlarına göre bu KADIN gayet iyi ve bir anne bir eş olarak ta bize hakaret ediyormuş gibi bir durum yok.siz lütfen kendi ülkenizdeki kadınlara bakınız... 0 0
  • ..: bence yaşına göre gayet duzgun bir fiziği var kıskanmayın 12 3 Yanıtla
  • KİMSE: SİZENE 10 2 Yanıtla
  • .: Millet açlıkla kıvranıyor bu ne ya habermi bu pınar altugun göbeğinden bizene 11 1 Yanıtla
  • ?: Kim ne derse desin harika bir kadın. 2 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement