Rus protestoculara "Cüneyt Arkın gibi" diyen Nevşin Mengü'ye ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi - Son Dakika
Magazin

Rus protestoculara "Cüneyt Arkın gibi" diyen Nevşin Mengü'ye ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi

Rusya'da muhalif Navalny'nin tutuklanmasının ardından çıkan protestolardan bir görüntüyü paylaşarak "Cüneyt Arkın gibi Rus aktivist" ifadesini kullanan Nevşin Mengü'ye Cüneyt Arkın, "Fakat Cüneyt Arkın kendi polisine, askerine saldırmaz" şeklinde yanıt verdi.

24.01.2021 22:17  Güncelleme: 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde tedavisinin sürdüğü Almanya'dan Rusya'ya dönen muhalif lider Alexey Navalny'in tutuklanmasının ardından Moskova'da olaylar çıkmıştı. Polis, göstericilere sert müdahale etmiş protestoculara biber gazı ve plastik mermi ile müdahaleler olmuştu.

"CÜNEYT ARKIN GİBİ RUS AKTİVİST"

Gazeteci Nevşin Mengü, yaşanan protesto olaylarının görüntüsünü "Cüneyt Arkın gibi Rus aktivist" diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Nevşin Mengü'nün bu paylaşımına Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın'dan cevap gecikmedi. Mengü'nün paylaşımını yanıtlayan Arkın, "Fakat Cüneyt Arkın kendi polisine, askerine saldırmaz" ifadelerini kullandı.

Rus protestocuları Cüneyt Arkın'a benzeten Nevşin Mengü'ye ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi
Rus protestoculara "Cüneyt Arkın gibi" diyen Nevşin Mengü\'ye ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi

Son Dakika Magazin Rus protestoculara 'Cüneyt Arkın gibi' diyen Nevşin Mengü'ye ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ASİ: BU GİBİLER BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP BU ÜLKENİN VATAN SEVER KİŞİLERİNE DİL UZATMA CÜRETİNİ NERDEN ALIYOR.SEN KİMSİNKİ CÜNEYT ARKINI AĞZINA ALIYORSUN.GÜZEL KAPAK OLMUŞ.BU HALK KİMİN NE OLDUĞUNU ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. 19 10 Yanıtla
  • misafir: kapak cuuuk diye 90 na girmiş... 24 5 Yanıtla
  • dadas: adamsın 23 1 Yanıtla
  • Metin: Bu türler kendilerini ne saniyorlarn yazik. 2 1 Yanıtla
  • Halit Keçeci : Ellerinden Öpüyorum CÜNEYT BABA... 2 1 Yanıtla

Advertisement