2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor - Son Dakika
Magazin

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında, Acun Ilıcalı Türk takımına sürpriz bir ismin katılacağını açıklamıştı. O ismin daha önce de yarışan Sabriye Şengül olduğu ortaya çıktı.

20.02.2019 14:26  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın Türk takımına katılacağını söylediği sürpriz isim belli oldu. Yarışmaya daha önce de Survivor'da yarışan Sabriye Şengül gidecek. Şengül, bu haberi Instagram hesabından duyurdu.

"TÜRK TAKIMINA SÜRPRİZ İSİM GELECEK"

Acun Ilıcalı, yayında "Zorlu bir sezondayız. Yunan takımına önemli bir takviye geliyor. Dalaka gelecek, önümüzdeki günlerde. Dünya çapında bir yarışmacı geliyor. Bizim takımımıza da sürpriz bir isim gelecek" demişti.

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

SABRİYE ŞENGÜL KATILACAK

Acun'un bahsettiği bu ismin daha önce de yarışan Türk Kickboksçu Sabriye Şengül olduğu ortaya çıktı. Bu haberi Instagram hesabından duyuran Şengül, 'Survivor'a gitmem benim için de sürpriz oldu. Parkurlarda elimden gelen rekabeti göstereceğim. Maçlarım için çıkınca kampa gireceğim. Merak etmeyin, sizleri seviyorum.' ifadelerini kullandı.

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

"SABRİYE ŞENGÜL YENİDEN SURVIVOR'DA"

Survivor Türkiye Instagram hesabı yaptığı açıklama Sabriye Şengül'ün yarışmaya katılacağını şu sözlerle duyurdu: "Survivor 2017'de adaya giden, performansı ve takım içindeki davranışları ile en dikkat çeken isimlerden biri olan Sabriye Şengül yeniden Survivor'da. Kickboks'ta aldığı madalyalarla dikkat çeken Sabriye Şengül Survivor Türkiye- Yunanistan'a dahil oldu."

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül 1988 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da ise boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıktı ve Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle'yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül, ilk olarak hentbolla kariyerine başladı daha sonra kickboks'a yöneldi. Boksa başladıktan yaklaşık 6 ay sonra 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Sabriye Şengül, ailesinden bir süre boks yaptığını sakladı. Fakat şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine söylemek zorunda kaldı. Ailesi ilk başlarda istemese bile zamanda en büyük destekçileri oldular. Boks ve Kickboks'ta 3 kez Türkiye şampiyonluğu elde eden Sabriye Şengül'ün K1 Dünya Karması ve Uluslararası boks şampiyonluğu bulunmaktadır. Tv8'de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstelendiği Survivor 2017 yarışmacılarındandır.

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor
2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor
2017 Yılında Survivor\'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

Son Dakika Magazin 2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • SURUÇ LU: SABRİYEYİ DEĞİL.. DİKİŞ TUTMAZ SABRİYİ ÇAĞIRSAN BİLE KİMSE İZLEMEZZ.. YANLIŞ YAPTIN YUNAN OLMAYACAKTI...SURVİVORDA 18 3 Yanıtla
  • bilal palas: Bizim takım çok kötü gelmiş geçmiş en kötü survivor 13 3 Yanıtla
  • Zeynep: Acun inişte..Survivor inişte.. 12 2 Yanıtla
  • Suruçlu: SURVİVOR YUNAN TAKIMINI KATARAK İYİ YAPMADIN ACUN İYİ OLMADI BU YERLİ ADAMLAR VARKEN ONLARAMI GEREK KALDI ESKİDEN YUNAN TAKIMI YOKTU SURVİVOR TUTULDU.. YANLIŞ YAPTIN... SABRİYE Yİ DEĞİL TURABİ Yİ SOKSAN BİLE İZLEMEZ KİMSE 11 2 Yanıtla
  • ADALET: Survıvorda hiçbir yarışma kazanamadan elenen kız değilmi bu? 10 2 Yanıtla
  • objektif: acun türk falan değil yunanlılara yenilcek takım kurmuş bide bu kaplumbağıyı çağırmış tabikide tutlmaz bu seneki program.. REZİL ACUN 10 1 Yanıtla
  • TUGBA: rezil olduk yunan takımına 8 1 Yanıtla
  • X: Çokta fifi 6 1 Yanıtla
  • Oktay : Acun yazık kardeş,Osmanlı dönemindeki gerileme dönemi gibisin.bu sene ki yarışmacılar tam bir fiyasko,proğram tutmadı ve sırf Reyting için yaptığına bak.üzülerek belirmeliyim çok yakında birilerini koyarak aldığın kanalı satmak zorunda kalacak ve batışa geçeceksin. 6 0 Yanıtla
  • .......: Sabriye berbat bir seçim zaten izlemiyordum bu sene şimdi hiç izlemem 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement