Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan arasındaki tartışma devam ediyor - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan arasındaki tartışma devam ediyor

15 Temmuz afişlerindeki çizimlere tepki gösteren Gökhan Özoğuz ve oyuncu Hasan Kaçan arasındaki tartışma büyüyor. Kaçan, kendisine ismiyle seslenen Özoğuz'a sert bir dille cevap verdi.

15.07.2019 13:10  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un paylaştığı 15 Temmuz afiş tweeti tartışmanın fitilini ateşledi. Gazeteci Nedim Şener'den sonra oyuncu Hasan Kaçan'la da birbirine girdiler.

"BU 15 TEMMUZ ÇİZİMLERİNDEN NEFRET EDİYORUM"

Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan bazı afişlere tepki gösterdiği paylaşımında "Bu çizimlerinden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor. Türk askeri olgunun itibarını zedeler mi diye düşünmeden konması korkunç. Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" tweetini attı.

"BU MEMLEKET ŞEHİT EVİ, SUS GÖKHAN"

Özoğuz'un paylaşımına tepki gösteren oyuncu Hasan Kaçan ise "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" yorumunu yaptı.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan arasındaki tartışma devam ediyor

"HASAN BİZ SENDEN DAHA İYİ BİLİRİZ"

Bunun üzerine Özoğuz, "Hasan biz senden iyi biliriz vatanı milleti kayıtsız şartsız sevmeyi de, darbeyi nasıl lanetleyeceğimizi de, o geceki 252 tane şehidimizi nasıl yad edeceğimizi de. O afişlerde darbeci askerlerin resimleri olmadığı sürece Türk askerini temsil eder. Askerimizi de yedirtmeyiz" dedi.

"ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN"

Kendisine 'Hasan' diye seslenen Özoğuz'a kızan oyuncu ise "Bir: Gökhan Özoğuz bana "Hasan" diye hitap etmez. İki: Onbeş Temmuz'un yıl dönümünde milletin sinir uçlarıyla oynamaz. Üç: Bu işte başka bir şey var. Allah hayırlara çıkarsın." şeklinde cevap verdi.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan arasındaki tartışma devam ediyor
Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan arasındaki tartışma devam ediyor

Son Dakika Magazin Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan arasındaki tartışma devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • fatih44: Doğru söylemiş hasan. A haber kuklası hasan 328 74 Yanıtla Turunçgiller: Sende kabakulak portakalın kuklası olmalısın 50 209
  • Meydey : Acun bunu kovmakla iyi yapmış sünepe yancı 74 215 Yanıtla Hasan nerden kovuldu peki: İyi ki göndermişler dönek hasanı dergiden 57 61
  • Ali Veli: Hasan Kaçan 'ın çizgisinde değişiklik yok. Kınalı gökan bu dönüşü bence büyükşehir belediyesinden nemalanma amaçlı bence. 54 183 Yanıtla As: Bencede 1 2 Harici davut: Adam ilk seçimde daha tarafını belli etti seçim yenileme kararından sonrada İmamoğlu nün tarafindaydi yani donekligi kimlerin yaptığını bu millet iyi biliyor 1 2
  • Ermeni Gökan: Bu havuç gerçek anlamda kendini aştı ne kullanıyorsa artık tam nirvana yaptı hainlikte 51 139 Yanıtla
  • Pascal: Ulan sus artık portakal kafa mide bulandırma 28 105 Yanıtla
  • Laz: Sayın Gökhan, 15 Temmuz da neredeydin, yoktun ortalıkta, yorganın altına mı saklanmıştın. Vatan kurtulduktan sonra sosyal medyadan savurmak kolay, ama konuşun sanatçı olduğunu iddia edenler, halkın sizi daha iyi tanımasını sağladınız. 23 104 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement