Serenay Sarıkaya'ya kim saldırdı? Saldırgan tutuklandı mı? Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya'ya kim saldırdı? Saldırgan tutuklandı mı? Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama

Serenay Sarıkaya\'ya kim saldırdı? Saldırgan tutuklandı mı? Serenay Sarıkaya\'dan saldırı sonrası ilk açıklama

Serenay Sarıkaya, Etilerdeki evine giderken geçtiğimiz günlerde saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya sessizliğini bozarak, "Daha önce ofisime saldırdı ama evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim" sözlerine yer verdi. Peki, Serenay Sarıkaya'ya saldıran kişi kim?

26.01.2022 16:56  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde şoförünün kullandığı araçla Etiler'deki evinin önünde bir anda saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya, oturduğu sitenin otoparkına girerken otomobiline saldırıldı. Saldırgan aynı zamanda ağır küfürler ve tehditler savurarak güzel oyuncuyu korkuttu. O anlarda Sarıkaya hemen KADES uygulamasından yardım çağırdı fakat saldırgan kaçtı. Güzel oyuncuyu ve çevresinde insanları sürekli rahatsız eden şahıstan şikayetçi olundu. Serenay Sarıkaya'ya kim saldırdı? Saldırgan tutuklandı mı? Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama ne oldu? Saldırgan kim? Serenay Sarıkaya'ya saldıran kişi kim? Detaylar haberimizdedir…

SERENAY SARIKAYA'YA KİM SALDIRDI?

Serenay Sarıkaya, oturduğu sitenin otoparkına girerken otomobiline saldırılmıştı. Saldırgan aynı zamanda ağır küfürler ve tehditler savurarak güzel oyuncuyu korkuttu. O anlarda Sarıkaya hemen KADES uygulamasından yardım çağırdı fakat saldırgan kaçtı. Güzel oyuncuyu ve çevresinde insanları sürekli rahatsız eden şahıstan şikayetçi olundu. Arabasına saldıran Tayfur Demirtaş, gözaltına alınmıştı. Tayfur Demirtaş sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştır.

SERENAY SARIKAYA'YA SALDIRGAN TUTUKLANDI MI?

Geçtiğimiz Cuma günü güzel oyuncuya saldıran Tayfur Demirtaş, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözaltına alında. Ünlü oyuncunun arabasına saldırırken aynı zamanda ağır küfürler ve tehditler savurarak güzel oyuncuyu korkuttu. O anlarda Sarıkaya hemen KADES uygulamasından yardım çağırdı fakat saldırgan kaçtı. Güzel oyuncuyu ve çevresinde insanları sürekli rahatsız eden şahıstan şikayetçi olundu. Arabasına saldıran Tayfur Demirtaş, gözaltına alınmıştı. Tayfur Demirtaş sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştır.

Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucu, arabasını tekmeleyen şahsın geçtiğimiz sene Serenay Sarıkaya'nın bağlı olduğu Beşiktaş'taki Film danışmanlık şirketini basan 26 yaşındaki Tayfur Demirtaş olduğunu sonucuna varıldı. Tayfur Demirtaş'ın, geçtiğimiz sene Ekim ayında, Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlü ismin danışmanlığını yapan şirketin Beşiktaş'taki ofisini bastığı ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'ya kim saldırdı? Saldırgan tutuklandı mı? Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama

SERENAY SARIKAYA'NIN İLK AÇIKLAMASI

Saldırıya uğrayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya tarafından ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından kendine yardımcı olan polis ekiplerine teşekkür ederken aynı zamanda her kadının KADES uygulamasının kullanması gerektiğine vurgu yaptı ve şu sözlere yer verdi:

"Herkese merhaba, son günlerde basına da yansıyan ve geçtiğimiz birkaç aylık süre boyunca bana, iş arkadaşlarıma, yakın çevreme zarar verme eğiliminde olan, korku dolu anlar yaşatan, tehdit eden ve psikolojik baskı yaratan şahısla ilgili emniyet teşkilatımızın olaya müdahale etmesi ve konuyu adli birimlere taşıması sonucu mahkeme tarafından bir karara varıldı. Bu süre zarfında kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi, etrafımdaki sevdiğim insanları koruyamadığım duygusu ile ne kadar kahrolduğumu sizlere tarif etmem mümkün değil. Çok ama çok üzgünüm... Bu ve benzeri nice hikayeleri her gün bir sürü kadının yaşadığını bilmenin verdiği sorumluluk ile bu mesajı paylaşmak istedim. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Aile İçi ve Kadına Şiddet Mücadele Birimlerinden Komiser Nurdan Hanım, Komiser Betül Hanım, Komiser Züleyha Hanım ve ekiplerine bu süreci müthiş bir hassasiyetle yürütüp ben ve benim gibi kadınların yalnız olmadıklarını hatırlattıkları için teşekkür ederim. Onlar gibi güçlü polis kadınların varlığını bilmek açıkçası içimi bir nebze daha rahatlattı. Nurdan Hanım bir de 'KADES' uygulamasından bahsetti. Tüm kadınların telefonunda MUTLAKA olması gereken bu uygulama; doğrudan yakınınızda olan ilgili birimleri haberdar ediyor ve daha hızlı müdahaleyi mümkün kılıyor. Lütfen yükleyin... Dilerim yazdıklarım faydalı olabilir. Sevgiyle kalın..."

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya'ya kim saldırdı? Saldırgan tutuklandı mı? Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement